Nogomet
Nogomet

Bayern silazi s trona? Nagelsmann utrčao za sucima u svlačionicu i lupao šakom u zid

Trener Bayerna imao žutu minutu u porazu od Borussije M'gladbach.

Julian Nagelsmann (Foto:Afp)

Berlin bi danas mogao dobiti novu vodeću momčad Bundeslige. Union je na vrhuncu čudesne sezone, a pobjeda protiv Schalkea odvela bi ih na vrh nakon što je u subotu Bayern poražen kod Borussije Mönchengladbach.

Taj je poraz teško pao treneru Bavarca Julianu Nagelsmannu, čiji ispad neki uspoređuju s legendarnim monologom Giovannija Trapattonija. Mladi je njemački trener vikao na suce pa trčao za njima u tunelu te im potom uletio u svlačionicu.

Derao se pritom: ''Je li vi mene to za*ebavate?'' te prije ulaska u sudačku svlačionicu lupio šakom u zid.

Nagelsmann imao žutu minutu

Njemački mediji pišu kako je želio dobiti od sudaca neku vrstu priznanja da su griješili na račun Bayerna. Oni se s time nisu složili, pa ih je nakon ugodnog razgovora još počastio nekim uvredama prolazeći kraj okupljenih novinara.

A okidač je bilo isključenje Upamecana već u 8. minuti. Potom je domaćin i poveo, ali je Bayern uspio izjednačiti. No Borussia je s dva gola riješila susret i Bavarci su svoj drugi gol zabili tek u sudačkoj nadoknadi kao počasni.

''Ne može mi nitko reći da je to crveni karton. Suci isto griješe, ali onda moraju stati iza svojih grešaka'', poručio je poslije susreta njemački trener.

Treneri Bayerna inače se ne ponašaju ovako, pa su svi bili iznenađeni. Reći će oni koji im nisu skloni da se nikad ni nemaju razloga tako ponašati, ali očito je Nagelsmannu prekipjelo. Hoće li danas izgubiti prvo mjesto, to je pitanje za drugoplasirani Union, u kojem se sjajno uklopio naš Josip Juranović.

Tablice omogućuje Sofascore