Nogomet
Nogomet

Kaos i radikalni zaokret u Barceloni: Predsjednik izvodi puč u klubu!

Barcelonin predsjednik Josep Maria Bartomeu želi saznati tko je sve na njegovoj strani te će od svojih nelojalnih direktora zatražiti ostavke kako bi se klub s više samopouzdanja mogao nositi s aktualnim stanjem.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Bartomeu se osjeća jakim i spreman je zatražiti promjene u menadžmentu Barcelone kako bi dodatno učvrstio svoju poziciju u ovim teškim vremenima usred borbe s pandemijom koronavirusa, prenose španjolski mediji.

Doduše, 57-godišnji predsjednik Barce ne može otpustiti ni jednog člana uprave, ali ono što može napraviti jest udaljiti ih od trenutnog položaja. Zbog toga će Bartomeu tražiti ostavku najkritičnijih direktora od trenutka kada se dogodila posljednja kriza u Barceloni.

Legenda Man Utd-a sastavila svojih idealnih 11, Ronalda nema: Priznao da nisu pričali dok su bili suigrači

No iznad svega, postoji jedna osoba koje se Bartomeu želi prvo riješiti – Emili Rosaud.

Rosaud je imenovan za potpredsjednika kluba u siječnju 2020. Međutim, situacija se radikalno promijenila i Bartomeu ga sada želi ukloniti iz svog vodstva kako bi netko drugi mogao preuzeti tu ulogu.

Prema pisanju španjolskih medija, to je  svojevrstan puč Barcelonina predsjednika, koji se osjeća dovoljno snažnim da tako nešto sprovede.

Legenda Man Utd-a sastavila svojih idealnih 11, Ronalda nema: Priznao da nisu pričali dok su bili suigrači