Nogomet
Nogomet

Navijači ne moraju strahovati od odlaska Messija: Ansu Fati ponovno zabio i odveo Barcu do pobjede

Ansu Fati još je jednom pokazao da je pravi nasljednik Lionela Messija, baš kao što se govorilo cijele prošle sezone.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Barcelona je u sklopu 4. kola španjolske Primere slavila na neugodnom gostovanju kod Celte s 3:0. Katalonci su cijelo drugo poluvrijeme izdržali s igračem manje te su pritom zabili dva pogotka za osvajanje sva tri boda. 

Strijelac vodećeg gola ponovno je bio mladi španjolski nogometaš Ansu Fati, koji je munjevito reagirao na dodavanje Coutinha, sjurio se u kazneni prostor i poentirao za 1:0 u 11. minuti. 

Svjetski prvak podijelio autogol s kojim je Rijeka slavila: Objava je ogroman hit

Pred sami kraj prvog dijela Barcelona je ostala s igračem manje nakon što je Lenglet dobio crveni karton, pa se u nastavku očekivala opsada Barcinog gola. Međutim, solo akcijom i uz malo sreće Messi je praktički riješio pitanje pobjednika. 

Argentinac je prošao nekoliko igrača, pokušao ubacit u peterac, no loptu je skrenuo Olaza i prevario vlastitog vratara. U samoj završnici utakmice gol je postigao i Sergi Roberto za konačnih 3:0. 

Kakav negospodski potez trenera Dinama: Ismijao Bjeličin uspjeh koji su Modri čekali pola stoljeća

Ansu Fati je u prve dvije utakmice nove sezone postigao tri gola, a ako mu pribrojimo i gol u posljednjoj utakmici prošle sezone, on je u posljednja tri nastupa u katalonskom dresu zabio četiri gola. 

Mladi Španjolac će posljednjeg dana ovog mjeseca napuniti tek 18. godina... Navijači Barcelone ne moraju strahovati kada se Messi jednom zaista odluči za odlazak. Nova zvijezda je u njihovom dvorištu.

Rijeka je prošla jednim od najluđih autogolova u povijesti Europske lige

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore