Nogomet
Nogomet

'Rooney me vrijeđao, prgav je i nasilan'

Engleski nogometni reprezentativci odigrali su u ponedjeljak prijateljsku utakmicu protiv južnoafričke momčadi Platinum Starsa, te su slavili u tom ogledu 3-0...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Pogotke su za Englesku postigli Jermain Defoe, Joe Cole i Wayne Rooney, ali su izvjestitelji naveli da momčad Fabija Capella nije impresionirala u niti jednom trenutku ogleda.

Capello je od prve minute na travnjak poslao najjaču momčad bez jedne zvijezde, Waynea Rooneyja, koji je teren osjetio u drugom poluvremenu. Osim pogotka, Rooney je, pak, ostavio trag u svađi sa suparničkim igračima, ali i sucem ovog ogleda Jeffom Selogilweom. Djelitelj pravde je bio zanimljiv medijima zbog toga nakon utakmice:

'Bio sam silno razočaran. Prije ove utakmice je Rooney bio jedan od meni najdražih nogometaša na svijetu. Nakon bliskog kontakta s njim on to definitivno više nije', rekao je Selogilwe i nastavio:

'Vrijeđao me, više puta tijekom utakmice. Bio je prgav i mogu reći da ima nasilan karakter. Ovo što govorim jest i jedan vid opomene za njega. Ako bude ovako reagirao na Svjetskom prvenstvu dobit će garantirano crveni karton. Ja nisam vadio kartone, ali sam ostao posve razočaran njegovim ponašanjem.

Više o