Nogomet
Nogomet

Iznenadni šok iz svijeta nogometa: Rastužio je milijune Hrvata, a sada je odlučio da je kraj

Igrač Aletico Madrida jedan je od najboljih francuskih igrača novijeg doba, a u dresu Francuske upisao je 137 nastupa i zabio 44 gola.

Griezmann protiv Hrvatske (Foto:Profimedia)

Antoine Griezmann iznenadio je nogometni svijet odlukom o budućnosti u reprezentaciji Francuske. Slavni Francuz odlučio se oprostiti od dresa nacionalne vrste.

Griezmann je u 33. godini života shvatio da mu reprezentacija remeti daljnje planove u klupskoj karijeri, a tijekom karijere ispisao je povijesne stranice francuskog nogometa.

Igrač Aletico Madrida jedan je od najboljih francuskih igrača novijeg doba, a u dresu Francuske upisao je 137 nastupa i zabio 44 gola.

Hrvatski ljubitelji nogometa baš ga i ne vole. Griezmann je imao ozbiljan utjecaj u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji.

Prvo je, prema većini, simulirao kod duela s Marcelom Brozovićem. Nakon toga je pao gol Francuske, a uz to je i zabio iz penala za 2:1.

Prema ocjenama, uz Pogbu je bio najbolji francuski igrač na terenu u velikom finalu. A u dresu Francuske osvojio je Svjetsko prvenstvo i Euro 2016.

VIDEO Joško Gvardiol vozi marku automobila kao i mnogi Hrvati, a njegovi suigrači skupocjene jurilice

Modrić srušio nevjerojatan rekord: Ovo je samo njemu uspjelo ove sezone, pa čudesno!

VIDEO Nakon Realova gola svi su gledali samo u Luku Modrića, njegova reakcija sve govori