Nogomet
Nogomet

Tottenhamov trener ugasio nade navijačima Hajduka: "Perišić igra vrlo dobro i ima budućnost ovdje"

Ivan Perišić do daljnjeg ostaje u Tottenhamu.

Poruka navijača Hajduka Perišiću (Foto:Joško Ponoš/Cropix)

Cijelo ljeto, a zapravo i puno duže, traju nadanja navijača Hajduka da bi se Ivan Perišić mogao vratiti doma.

Nisu to bile neutemeljene priče ili plod nečije mašte, jer i sam Perišić je u nekoliko navrata dao do znanja da će u budućnosti zaigrati za Hajduk iz kojeg se davno, još kao junior, otisnuo u svijet.

"Obećavam da ću se vratiti. Nisam rekao kada, ali neće morati još dugo čekati", poručio je Perišić na Rivi, na dočeku brončanim reprezentativcima poslije osvajanja bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru.

On ima ugovor s Tottenhamom do 30. lipnja 2024. i početkom ovog prijelaznog roka zakotrljala se lavina nastojanja da se Perišića "izvuče" iz te ugovorne obveze te da ispuni svoj dječački san i odjene bijeli dres.

"Ivane, vrime je", poruka je koja se mogla vidjeti, čuti ili pročitati na mnogim adresama i destinacijama.

Međutim, čini se da od svega toga ovo ljeto neće biti ništa. Naime, Perišić je u nekoliko prijateljskih utakmica prikazao sjajne igre i novi trener Spursa Ange Postecoglou današnjom izjavom praktički je završio tu priču.

"Ivan Perišić igra i to jako dobro. On ima budućnost sa mnom i ovim klubom. Pratio sam njegovu karijeru, on je apsolutni profesionalac, taj način na koji brine o svom tijelu... Odradio je stvarno snažne pripreme", rekao je trener Tottenhama.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.