Nogomet
Nogomet

Brozović već ima Ronalda i Ziyecha kao suigrače, a sad bi mogla doći i vratarska superzvijezda

Čini se kako je Al-Nassr u utrci saudijskih klubova spreman otići najdalje.

Marcelo Brozović i Cristiano Ronaldo (Foto:Afp)

Iako su zimus napravili spektakularan posao, dovevši u svoje redove Cristiana Ronalda, u Al-Nassru ipak nisu uspjeli doći do titule prvaka Saudijske Arabije.

Ništa od dogovora, De Gea je nakon 12 godina napustio Manchester United i ostavio upražnjeno mjesto prvog vratara

Ostali su pet bodova iza Al-Ittihada, koji je jedan od četiri saudijska kluba u koji je ovo ljeto ušla jaka financijska injekcija. Uostalom, oni su za obranu naslova već pojačali svoje redove Karimom Benzemom i N'Golom Kanteom.

Velika ovoljetna transfer bitka

Nije Al-Nassr ostao dužan pa je tako odradio transfere Marcela Brozovića i Hakima Ziyecha, no tu ne misle stati. Iduće pojačanje vide na vratarskoj poziciji.

Burna prošlost novog pojačanja Tottenhama: Na Twitteru je žestoko vrijeđao svoj današnji klub

Kako javljaju neki portal, uključujući eminentni Goal.com, u Al-Nassru su reagirali istog trenutka kad se pojavila vijest kako je David De Gea slobodan igrač, odnosno kako nije produžio ugovor s Manchester Unitedom.

Iako to još uvijek nije gotovo, odnosno Crveni vragovi bi mogli produžiti suradnju s čovjekom koji se već 12 sezona nalazi na njihovom golu, nema sumnje kako će ponuda iz Arabije itekako zainteresirati De Geu.

Strah na Allianz Areni: Real Madrid ozbiljno je bacio udicu na Bayernova dragulja

United vjerojatno želi svježu krv

32-godišnji Madrižanin posljednjih je sezona znao biti meta ismijavanja, nakon nekih uistinu komičnih izvedbi, no nitko ne može osporiti kako je ipak više bilo onih utakmica u kojima se pokazao kao junak Uniteda.

No, žele li Vragovi na svojim vratima svježu krv, rijetko tko će im zamjeriti, posebno Saudijci koji tu vide svoju veliku priliku.