Nogomet
Nogomet

Nije pjevao srpsku himnu, a sad povukao neočekivan potez: Mnogi se mogu ugledati na njega

Adem Ljajić vraća se u svoj rodni Novi Pazar.

Neymar i Ljajić (Foto:Afp)

Adem Ljajić, bivši srpski reprezentativac s 47 nastupa za Orlove, odlučio se na hvale vrijedan potez, vraća se u svoj rodni Novi Pazar, u Sandžak gdje su Bošnjaci većina.

Prema pisanju Mozzart sporta, Ljajić će danas potpisati jednogodišnji ugovor s Novim Pazarom i to potpuno besplatno, Ljajić je na svoje inzistiranje odlučio igrati bez novčane naknade.

Kulešević: "Trofeji? Uz tretman koji imamo kod sudaca, nema smisla govoriti o tome"

32-godišnji Ljajić prve nogometne korake napravio je u Novom Pazaru, a zatim kao 14-godišnjak seli u Partizan gdje se nogometno afirmirao. Sandžaklija je igrao za talijanske velikane – Fiorentinu, Romu, Inter i Torino, a zatim je uslijedila epizoda u turskom Bešiktašu i naposljetku u Karagumruku.

Nestrpljivo se u gradu očekuje potpis Ljajića, a nadamo se da će se i neki naši reprezentativci odlučiti na sličan potez.


''Bit će to najveći dan u povijesti našeg kluba. Dugo je tinjala nada da će nam se Adem pridružiti, a to će se konačno dogoditi. Posao će biti gotov u četvrtak navečer. U Pazaru čekamo najljepšu nogometnu noć'', rekli su čelnici Novog Pazara.

Ljajić je u periodu od 2010. do 2020. upisao 47 nastupa za Srbiju, ali kao Sandžaklija nije htio pjevati srpsku himnu pa je za mandata pokojnog Siniše Mihajlovića bio odstranjen iz reprezentacije.