Nogomet
Nogomet

VIDEO: Frustrirani navijač odlučio uzeti stvar u svoje ruke

Navijač indonezijske nogometne reprezentacije, frustriran nemoći njegovih ljubimaca u dvoboju kvalifikacija za Azijski kup u Jakarti protiv Omana, odlučio je uzeti stvar u svoje ruke i sam zabiti gol...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Indonezija je u srijedu izgubila dvoboj protiv Omana 2-1 u kvalifikacijskoj B skupini, čime je ostala bez izgleda za plasman na završni turnir koji će se održati u Kataru 2011. godine. Poraz pred više od 40.000 navijača ostavio je Indoneziju bez završnog turnira Azijskog kupa prvi puta nakon 1992. godine.

U trećoj minuti sudačke nadoknade, 25-godišnji navijač Hendri Mulyadi izgubio je živce zbog nemoći indonezijskih reprezentativaca. Utrčao je u teren, 'osvojio' loptu i napravio 'prodor po lijevom krilu'. Izbio je sam pred gostujućeg vratara, koji je lako ukrotio njegov traljavi udarac. Službujući policajac preuzeo je ulogu 'braniča'. Pokušavao je u trku sustići neobuzdanog navijača, što mu nije pošlo za rukom. Uhvatio ga je tek nakon što je ovaj uputio šut na gol...

'Ispričavam se svim nogometnim navijačima u Indoneziji zbog mog postupka. No, bio sam vrlo razočaran s našom reprezentacijom, koja ne može nikoga pobijediti. Najbolje čemu se možemo nadati je remi', poručio je navijač.

Svojim kolegama navijačima zapravo se nije niti trebao ispričati. Mnogi su ga u online postovima i komentarima podržali, a jedan je napisao:

'Možda smo u njemu dobili novog napadača reprezentacije. Taj momak je pravi heroj!'