FIGHT!
FIGHT!

VIDEO "Novi Cro Cop" briljirao u Areni, u prvoj rundi završio poznatog Srbina

Poznato je kako je Vito Košar veliki talent hrvatskog borilačkog sporta, a sad je to potvrđeno na velikoj sceni.

Košar protiv Jankovića (Foto:Ronald Goršić / Cropix)

Ako bolje pratite hrvatski borilački sport, sigurno vam nije promaklo ime Vito Košar.

23-godišnji "Don Vito" netko je o kome se već neko vrijeme vrlo glasno govori kao o budućem velikom imenu svjetskog kickboxinga, a ovaj momak iz Zaprešića to je u zagrebačkoj Areni na Glory 95 priredbi potvrdio.

U borbi srednje kategorije dominantno je svladao Aleksandra Jankovića, iskusnog i prekaljenog MMA borca iz Beograda, člana Fight Company tima, gdje su mu kolege Vaso Bakočević i Aleksandar Ilić, koji su se našli u njegovom kutu.

Projektili u stilu Cro Copa iz najboljih dana

Janković je također u regiji vrlo poznat i popularan borac, ali to mu danas nije pomoglo. 

Košar je pokazao Beograđaninu kako je ipak došao u njegov sport i u njegov ring te je ostvario najuvjerljiviju pobjedu današnjeg programa.

Sve je moglo biti gotovo u prvoj minuti, ali hrabri Janković nije brzo odustao. Do prvog brojanja došlo je nakon udarca koljenom iz klinča, no vratio se u meč.

Možda mu to nije bilo pametno jer je Košar naciljao, a onda i pogodio senzacionalan lijevi high kick u stilu Cro Copa. Ipak, niti to nije zaustavilo popularnog "Jankelu".

Udarac je to bio kakav vrijedi pogledati više puta, a jednako munjevit bio je i Jankovićev pad, koji je sve učinio još spektakularnijim.

Meč je završio nakon trećeg brojanja. Povukao je Košar još jedan lijevi high kick. Ovog puta je odsjeo u bloku, ali bio je dovoljno jak da Janković još jednom padne te da meč završi.

Kako je sve to izgledalo, pogledajte sami ispod teksta.