FIGHT!
FIGHT!

Večeras nova UFC priredba: Dva borca iz regije u lovu na važne pobjede

UFC Fight Night 206 donosi povratak Holly Holm u borilište, ali i nastupe dva zanimljiva regionalna imena.

Duško Todorović i Uroš Medić (Foto:UFC)

Na novoj priredbi iz organizacije Ultimate Fighting Championshipa pratit ćemo povratak u Octagon jedne od najpopularnijih borkinja u povijesti borilačkog sporta uopće i jedine žene koja je bila UFC prvakinja, ali i prvakinja svijeta u boksu, Holly Holm.

U svojoj prvoj borbi nakon listopada 2020. godine, 40-godišnja Holm (14-5, 7-5 UFC) dočekat će Ketlen Vieiru (12-2, 6-2 UFC), sjajnu Brazilku. Njihova borba mogla bi dati i iduću izazivačicu za napad na titulu bantam kategorije.

Vrlo zanimljiva je i sunaslovna borba u kojoj će snage odmjeriti velteraši. Uvijek sjajni Argentinac Santiago Ponzinibbio (28-5, 10-4 UFC) i Michel Pereira (27-11, 5-2 UFC). Pereira glasi za jednog od najatraktivnijih boraca svijeta i neutralni fanovi jako puno očekuju od ove borbe. 

Puno toga nam otkriva i njihova video najava.

Kod nas će ipak najzanimljivije biti pratiti dvije borbe u kojima će nastupiti vrlo popularni borci iz regije.

Todorović kreće u odrađivanje novog ugovora

Nakon što je u prva četiri UFC nastupa upisao po dvije pobjede i dva poraza, popularni član beogradskog Secutora, Duško Todorović (11-2, 2-2 UFC) kreće po potvrdu kako mu je mjesto među najboljima. 

Za to dokazati imat će priliku protiv iskusnog, ali u UFC-u i dalje novog borca, Chidija Njoukanija. Nekadašnja Bellatorova zvijezda doživjela je posrnuće pa grandiozni povratak sve do ugovora s najvećom svjetskom MMA promocijom. U debiju je briljirao, a sad se isto nada nastaviti u borbi protiv Todorovića, koja je našla svoje mjesto na glavnom programu priredbe.

Medić na popravnom ispitu

Nakon neugodnog poraza u drugom UFC nastupu, popravak dojma tražit će Uroš Medić (7-1, 1-1 UFC), vrlo uzbudljivi borac lake kategorije. Vojvođanin koji inače živi i trenira u Kaliforniji imat će protiv sebe čvrstog i vrlo iskusnog Omara Moralesa iz Venezuele.

Morales (11-2, 4-2 UFC) je borac koji će sigurno pokušati iskusno izbjeći početne žestoke Medićeve napade, a onda odgovoriti svojim kvalitetama, gdje je svakako kondicija u prvom planu.

Za obojicu je ovo jako važna borba, to nema nikakve sumnje. Borba se nalazi na uvodnom programu, a cijeli popis borbi možete vidjeti na dnu teksta.

Program priredbe kreće s uvodnim borbama od 22 sata, dok je glavni program na rasporedu u 1 sat iza ponoći.

 UFC Fight Night 206 - Popis borbi

Holly Holm vs. Ketlen Vieira
Santiago Ponzinibbio vs. Michel Pereira
Duško Todorović vs. Chidi Njokuani
Eryk Anders vs. Jun Yong Park
Polyana Viana vs. Tabatha Ricci

Jailton Almeida vs. Parker Porter
Joseph Holmes vs. Alen Amedovski
Omar Morales vs. Uroš Medić
Vince Morales vs. Jonathan Martinez
Felipe Colares vs. Chase Hooper
Sam Hughes vs. Elise Reed