FIGHT!
FIGHT!

UFC doveo jednog od najatraktivnijih boraca svijeta, poznato je i kad debitira

Michael Venom Page novi je UFC-ov borac, a atraktivni Britanac debitirat će u ožujku protiv Kevina Hollanda.

Michael Page (Foto:Afp)

Vrlo zanimljiv posao na kojem se radilo posljednjih mjeseci napokon je završen. UFC je potvrdio kako je u svoje redove doveo možda i najveću MMA zvijezdu koja se dosad borila van njihove promocije.

Radi se o Michaelu "Venomu" Pageu, borcu koji je gotovo cijelo desetljeće bio svojevrsni zaštitni znak njihove glavne konkurencije, Bellatora.

Jedno od zvučnijih pojačanja u posljednjih desetak godina

36-godišnji Englez u karijeri ima 21 pobjedu i dva poraza, a samo četiri borbe nije odradio u Bellatoru. Poznat je po atraktivnom načinu borbe i nekim brutalnim nokautima, no isto tako je dugo vremena osporavan, odnosno fanovi su smatrali kako mu Bellator namješta lakše borbe.

Uzevši u obzir činjenicu da je on sam podosta krupan velteraš, a da su mu nerijetko dovodili borce lake kategorije, to itekako drži vodu, no u UFC-u ga sigurno nitko neće štedjeti.

Nemaju niti vremena, budući da je riječ o već iskusnom borcu, koji je pred veterankih godinama i nema vremena za građenje. Iskoračiti će sada ili neće.

Savlada li Hollanda, Page bi mogao odmah postati Top 10 borac, a onda se mogu očekivati i još jače borbe za njega. Ako ga Holland zaustavi, to bi mogla također biti pobjeda za UFC, čime bi potvrdili kako Bellatorove zvijezde padaju od UFC-ovih "gatekeepera".

Sve u svemu, bit će zanimljivo popratiti njegovu borilačku avanturu u najvećoj svjetskoj promociji.