FIGHT!
FIGHT!

Otkriveno tko su MMA borci koji su izbodeni na SP-u u Beogradu: Jedan se bori za život

Poljski MMA reprezentativci Brajan Przysiwek i Mikolaj Andrzejczak napadnuti su u noći između utorka i srijede u Beogradu.

Mikolaj Andrzejczak (Foto:Mikolaj Andrzejczak/Instagram)

U srpskom glavnom gradu Beogradu trenutačno se održava amatersko svjetsko prvenstvo u MMA-u, ali umjesto sporta u prvi plan iskočila je crna kronika. Naime, dvojica sudionika, Poljaci Brajan Przysiwek (23) i Mikolaj Andrzejczak (20) napadnuti su u noći između utorka i srijede te su ozlijeđeni.

MMA borce iz Poljske u centru su napala petorica huligana i izboli ih. Njih dvojica članovi su poljske MMA reprezentacije koja se natječe na Svjetskom prvenstvu u MMA-u od 11. do 18. veljače.

VIDEO Došao, vidio, nokautirao: Pogledajte brutalan udarac koji je poslao Portera na spavanje

Starijem ugrožen život

Prema informacijama koje stižu iz susjedstva, Brajanu je život ugrožen zbog teških tjelesnih ozljeda. Naime, uboli su ga u rebra i trenutačno leži na odjelu kirurgije u Beogradu. Njegov reprezentativni kolega nije u životnoj opasnosti.

Andrzejczak u amaterskom MMA-u ima omjer pobjeda i poraza 20:4, bori se u velteru i trenutačno je sedmi junior u istočnoj Europi, odnosno šesti u Poljskoj po rankingu. Przysiwek se pak bori u srednjoj kategoriji, a svoj nastup u Beogradu zaključili su obojica u osmini finala.