FIGHT!
FIGHT!

Tajni više nema: Jonesov trener potvrdio da je borba protiv Miočića prioritet

Tim Jona Jonesa itekako već razmišlja o Stipi Miočiću i okršaju za titulu prvaka teške kategorije.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Mike Winkeljohn trener je po mnogima najvećeg MMA borca svih vremena Jona Jonesa, a potvrdio je da je s prelaskom u tešku kategoriju plan njihova tima da se obračunaju sa Stipom Miočićem u oktogonu.

"Svakako gledamo prema borbi protiv Stipe. Po meni je to vrhunska borba za Jona i borba koja bi ga motivirala. Stipe je fantastičan borac i jako mi je sviđa kao čovjek. Imam samo lijepe riječi za njega kao osobu, a pored svega je i sjajan borac. No Jon je svoje ciljeve usmjerio prema tome da bude najbolji", kazao je Winkeljohn u razgovoru za Submission Radio.

Stipe bi se prije tog okršaja trebao ponovno boriti protiv Francisa Ngannoua, koji se zaredanim pobjedama ponovno ugurao na sami izazivački vrh teške kategorije.

UFC dogovorio veliki revanš McGregora i Poiriera! Iduća godina bit će otvorena velikim praskom

Jonesov trener smatra da tko god pobijedi, Jones bi slavio u idućem okršaju za titulu. Potencijalni okršaj protiv Ngannoua nije želio komentirati, ali jest onaj protiv Miočića.

"Bila bi to jako teška borba. Stipe je sjajan udarač, kvalitetan u svemu, a uz to i vrlo pametan. Vidio sam kako je neke od najboljih teškaša kontrolirao na podu. Vrlo je mudar u svemu što radi. No mislim da je Jones bolji od njega u svim tim segmentima borbe. Kada Jones uspije posložiti svoj um, svakoga će savladati u hrvanju i u stand-upu. Kada se stvari dobro poslože, Jones može pobijediti svakoga bilo gdje i priuštiti krvavi šou", zaključio je Winkeljohn.

Moramo priznati da je malo nelogično da se Jon Jones pojavi u teškoj kategoriji i odmah borbi za naslov prvaka, dok istovremeno u redu čekaju brojni drugi potencijalni kandidati koji su svoje mjesto izazivača krvavo zaradili.

Nogometaš Hajduka objavio upitnik na Instagramu: Što je htio poručiti?