FIGHT!
FIGHT!

Stipe Miočić vratio se korijenima na jedan dan: Objavio fotografiju sa stadiona

Legendarni UFC borac Stipe Miočić nije bio dobar samo u MMA-u.

Stipe Miočić za vrijeme Eura u Francuskoj (Instagram)

Prošlo je više od tri godine otkako je Stipe Miočić izgubio svoj pojas UFC prvaka protiv Francisa Ngannoua. Otad navijači čekaju njegov povratak iako ima i podosta onih koji misle kako se Stipe s 42 godine neće više vraćati u oktogon.

Zasad plan o njegovoj, vjerojatno i oproštajnoj, borbi s Jonom Jonesom u studenom i dalje postoji. No Jones nije pouzdan u vezi s tim i zbilja je upitno hoće li do borbe za nasljeđe najvećeg u teškoj kategoriji uopće doći.

Za to vrijeme Stipe uživa u očinstvu sa svoje dvoje djece, ali i trenira za moguću borbu koja bi mu donijela pokoji milijun dolara i mirnu borilačku mirovinu.

Ovih se dana Miočić javio na društvenim mrežama, kojima nije sklon kao ostali iz tog biznisa.

''Povratak korijenima na jedan dan'', napisao je Amerikanac hrvatskog porijekla.

Osim što su mu korijeni iz Hrvatske, njegovi sportski korijeni sežu do bejzbola, sporta koji obožava i u kojem je bio veliki potencijal. Toliki da su se na koledžu o njemu raspitivali i neki klubovi iz profesionalne MLB lige.

Poznato je da je Stipe žestoko navijač Cleveland Indiansa. Zbog čega je onda u dresu Guardiansa? Posljednje tri godine Cleveland ima novo ime jer su na vrhuncu ''woke'' pokreta u SAD-u odustali od legendarnog imena Indians, za koje je procijenjeno za je uvredljivo za američke domorodce, to jest Indijance, kako ih godinama zvalo.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Više o