FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Stipe Miočić se odlično proveo na UFC-ovom eventu, a Blaydes ga častio komplimentima

Najveći teškaš u UFC-ovoj povijesti Stipe Miočić došao je pogledati UFC-ov event u svom Ohiju.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Američki MMA teškaš hrvatskih korijena Stipe Miočić nije se borio od ožujka prošle godine i poraza od Francisa Ngannoua, ne samo da ga nije bilo u oktogonu, nego ga nije bilo puno ni u javnosti, ali UFC-ov event u njegovoj saveznoj državi Ohio, nije mogao propustiti.

Ne samo da se pojavio, nego se odlično zabavio, a dobro raspoloženje podijelio je i s ostatkom dvorane, a kad ga je kamera uhvatila u krupni kadar, eksao je pivo i zapjevao poznatu navijačku pjesmu žitelja te američke savezne države.
Curtis Blaydes slavio je u borbi večeri nokautiravši ga na startu druge runde, a poslije borbe u mikrofon je počastio Miočića biranim riječima.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

''Želim biti kao ti Stipe. To znači da ću te možda morati pobijediti, ali definitivno te poštujem. Jedan si od najboljih na svijetu, najbolji si u povijesti ove kategorije i opako te poštujem.'', sipao je bombone na Stipn račun u mikrofon Daniela Cormiera.

Blaydes se tu nije zaustavio, stavio je Stipino ime u usta ponovo kad se dočepao mikrofona:

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

''Pobjeda protiv Ganea gurnula bi me u poziciju idućeg izazivača. Isto je i s pobjedom protiv Miočića. On je najveći svih vremena po mom mišljenju. Odavno je zaslužio uzvrat protiv Ngannoua. Ali ako je voljan riskirati protiv mene i pobijedim ga, ta će prilika pripasti meni.“

Blaydes i Miočić imaju i zajedničku povijest

''Trenirali smo zajedno godinama unazad. Uništavao me na svakom sparingu. Nemam puno lijepih iskustava iz tog vremena. Pomagao sam mu u pripremama za Gonzagu. To je bilo 2012., a ja sam tad tek započinjao s amaterskom karijerom. Poštujem ga, ali vjerujem da sam sad na njegovoj razini“, podvukao je.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.