FIGHT!
FIGHT!

Plazibat nokautom u drugoj rundi ostvario najvažniju i najimpresivniju pobjedu u svojoj dosadašnjoj karijeri

Plazibat je šakama uništio Adegbuyija i sudac je prekinuo borbu na startu druge runde.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Hrvatski kickboksač Antonio Plazibat na Gloryjevoj priredbi Collision 3 nokautirao je Rumunja Benjaminq Adegbuyija na startu druge runde i ostvario najvažniju i najimpresivniju pobjedu u svojoj dosadašnjoj karijeri. Nije sigurno, ali ova pobjeda vjerojatno će mu omogućiti napad na teškašku titulu u Gloryju već u sljedećoj borbi.

Solinjanin je vrlo uvjerljivo ušao u meč, Rumunj je trebao biti gotov već u prvoj rundi, ali samo čudom izdržao je Plazibatov šakački baraž. Hrvatski borac od prve minute silovito je krenuo šakama po Rumunju i uspio ga je uzdrmati u prvoj rundi, ali Adegbuyija je spasio gong.

No, neizbježno se dogodilo odmah na startu druge dionice borbe, Plazibat je ponovo nasrnuo rukama i već poslije prve kombinacije ozbiljno uzdrmao svog suparnika, a sudac nije imao izbora nego prekinuti borbu te podići ruku Antoniju.

Ovo je druga impresivna pobjeda Plazibata u Gloryju, obje je završio u drugoj rundi u svoju korist i u sljedećoj borbi trebao bi dobiti priliku napasti pojas u teškoj kategoriji. Plazibat je prije ove borbe bio 6. izazivač, ali poslije impresivne pobjede protiv 2. izazivača za pojas trebao bi preuzeti njegovo mjesto na listi.

Pogledajte nokaut OVDJE.