FIGHT!
FIGHT!

FOTO Oglasio se Ivan Erslan: "Ovo nisam mogao ni zamisliti. Nastavljam svoj put u..."

Ivan Erslan se oglasio nakon poraza u debitantskom nastupu na UFC priredbi u Parizu.

Ivan Erslan (Foto:Tomislav Kristo/Cropix)

Ivan Erslan u svom debitantskom UFC nastupu nije uspio svladati Iona Cutelabu.

Možda bi ishod meča bio kudikamo drugačiji da se hrvatskom borcu nije dogodio ogroman peh, samo sat vremena prije meča ispalo mu je koljeno, ali nije ga to pokolebalo. Hrvat je stisnuo zube, pokušao svladati iskusnog Moldavca, ali ozljeda se nažalost vratila u drugoj rundi.

Na kraju je morao čestitati svom protivniku na pobjedi, no hrvatski borac se nakon prospavane noći oglasio na svom Instagram profilu i poručio da neće odustati:

"Žao mi je što je rezultat izostao, jučer ono što sam u pokazao u kavezu nije bilo dovoljno za pobjedu, iako je bilo jako blizu. Želim se zahvaliti svima na nevjerojatnoj podršci. Nisam mogao ni zamislit koliko ćete svi iščekivati moju borbu i stvarno mi je žao što vam nisam priuštio pobjedu.

Nastavljam svoj put u UFC-u. Veselim se novim izazovima. Znao sam da neće biti lagan put. Malo tko je ikad mislio da ću stići tu gdje sam sad, ali opet sam stigao i nastavit ću. Ako ću pasti, past ću boreći se", poručio je Erslan u emotivnoj poruci na vlastitom Instagram profilu.

Ivane, bravo!

VIDEO Uz salve zvižduka stigao u kavez, nokautirao Francuza, pa publici pokazao srednji prst

FOTO Javila se supruga moldavskog borca koji je porazio Erslana: Imala je poruku za Hrvate

Moldavski Hulk imao samo riječi hvale za Erslana: ''On je brutalan borac! S jednom stvari me iznenadio''

Više o