FIGHT!
FIGHT!

Nedopušteni udarac: Bivši UFC borac pokazao zastrašujuću ozljedu lica, ovo ni maska ne može sakriti

Boston Salmon nedavno je pretrpio težak nokaut, a tek sad vidimo posljedice.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Prije dva tjedna na večeri organizacije Legacy Fighting Alliance vidjeli smo jedan grozan trenutak o kojem je brujao borilački svijet. Bivši UFC borac Boston Salmon slavio je u meču protiv Shawna Westa iako je bio brutalno nokautiran udarcem koljenom u glavu.

No taj je Westov potez bio ilegalan jer je Salmon bio jednim koljenom na tlu, što znači da je bio prizemljen borac, a tada su koljena u glavu najstrože zabranjena. Sada se najbolje vidjelo zašto su takvi udarci zabranjeni jer obično dovode do devastirajućih ozljeda.

Salmonov menadžer Brian Butler-Au sada traži da se diskvalificirani West kazni puno strože od samog gubitka borbe.

''Sada je najvažnije Bostonovo zdravlje. Koljeno je sjelo velikom žestinom i uzrokovalo lom jagodične kosti. Osim diskvalifikacije, mislimo kako bi komisija trebala žustrije kažnjavati ovakve vrste ilegalnih radnji'', napisao je Butler-Au na Instagramu te priložio fotografiju koju mu je ustupio njegov klijent.

''Trenutačno s Bostonom i njegovom obitelji razmišljamo o tome što dalje.''

Na fotografiji se vidi grozna ozljeda oka koje je i dalje crveno do krvi.

''Hvala svima koji su se zabrinuli za moje zdravlje. Znam da su mnogi bili prestravljeni, kao i ja, ali sve će biti u redu i vratit ću se'', napisao je na Instagramu Boston Salmon.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Više o