FIGHT!
FIGHT!

Cro Cop mora na operaciju: "Nitko ne bi ni pomislio na borbu u ovakvom stanju"

Mirko Filipović mora na operaciju desnog koljena koje se nakon priprema i osvojenog turnira u Japanu nalazi u katastrofalnom stanju...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Iza legendarnog Mirka Filipovića je osvajanje Rizinovog turnira u otvorenoj kategoriji. Osam tjedana pripremao se Cro Cop za turnir u Japanu, no tek je nakon osvajanja naslova otkrio da se borio i pripremao s velikim bolovima.

Da nije lagao Filipović je objavio dokaz na svom Facebook profilu u obliku nalaza magnetske rezonance. Situacija s njegovim desnim koljenom je u jako loša i predstoji mu nova operacija.

"Evo nalaz magneta… s koljenom u ovakvom stanju velika većina ne bi se ni na PlayStationu borila, a kamoli odradila krvave završne pripreme od 8 tjedana i otišla u Japan na turnir! Al’ da je lako – ne bi mene zapalo. Sad pod nož kod doktora Hudeca", napisao je Filipović uz fotografiju nalaza.

Prije tri tjedna, nakon pobjede na Rizinovom turniru u Japanu, Mirko Filipović je u gostovanju u Dnevniku Nove TV objavio da odlazi u mirovinu, ali i da razmišlja o oproštajnom meču u Japanu.

"Ovo je definitivno moj zadnji turnir, imam zdravstvenih problema, ovo je definitivno kraj moje karijere. Eventualno dolazi u obzir jedan oproštajni meč ukoliko uspijem sanirati koljeno s kojim imam velikih problema. Isključivo, naravno, u Japanu pred praktično svojom publikom", izjavio je Mirko te nadodao:

"Bit ću pametniji što se tiče koljena, u njemu su potrgani ligamenti, hrskavica je uništena. Ja sam išao jednom tjedno kod doktora, nakon treninga na punktiranje. Ne želim više nikada proći takav pakao. Dao sam svoj maksimum".