FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Lucky Punch: Novi Hrvat u UFC-u, novi ex UFC-ovac u FNC-u i europski UFC spektakl, ali u američkom terminu!?

Novi Lucky Punch donosi sve o UFC-u 304.

Donosimo novo izdanje Lucky Puncha. Igor, Zelg i Vlado najavljuju UFC 304 kojeg predvode Leon Edwards i Belal Muhammad, a kojeg možete pratiti u izravnom prijenosu na gol.hr-u u nedjelju od četiri ujutro.

Posebna pozornost posvećena je Ivanu Erslanu...

Ivan Erslan je prvi Hrvat nakon Igora Pokrajca u UFC-u. Možete pogledati poduži razgovor s njim, i doznati s kojim se poznatim borcima priprema u Miamiju. Kako prognozira glavnu borbu večeri na UFC 304, i na čemu posebno radi u pripremama za Iona Cutelabu.

Osim analize svih parova u Manchesteru naš trojac osvrnuo se i na odlazak teškaške legende Andreja Arlovskog. Legendarni bjeloruski Pitbull odlazi nakon 24 godineu UFC oktogonu s napunjenih 45 godina! Generacija Igora i Zelga.

Leona Edwardsa i Belala Muhammada koji predvode UFC 304 u MMA školi pripremio je Zelg sa svoje dvije borkinje. Jedna od njih, Sara Luzar Smajić, debitira u češkom Octogonu protiv Norvežanke Cecilie Bolander 21. rujna u Brnu.

Provjerite i koju je bivšu UFC zvijezdu potpisala regionalna FNC organizacija! Poslastica ove emisije je Zelgov bestidni stajling po uzoru na Alexa Pereiru, ali to nije sve… Saznajte i koliko diže na benču i zašto je loš trener ženskim borkinjama. I trudi se to promijenit.