FIGHT!
FIGHT!

Khabib uparuje dva ponajveća teškaša ikada: ''Vjerujem da je najveći ikada''

Eagle FC, Khabibova organizacija, spremna je upariti dvije teškaške legende.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

 Khabib Nurmagomedov nakon povlačenja iz sporta posvetio se vođenju svoje organizacije, a cilj mu je proširiti roster legendama i mladim nadolazećim zvijezdama.

Velike planove Khabib sprema za bivšeg UFC-ovog prvaka Juniora Dos Santosa, no prvo mora proći Yorgana De Castra na Eagle FC 47 eventu koji se održava u petak 20. svibnja u Miamiju.

Khabib se nada pobjedi Brazilca, a nakon toga slijedi nešto što smo čekali 10-ak godina.

''Ako Dos Santos pobjedi želim ga upariti s Fedorom. Ali prvo se mora usredotočiti na Yorgana, jer je težak protivnik. Želim razgovarati sa svojim prijateljem, Scottom Cokerom, jer je Fedor pod ugovorom s Bellatorom . Ne znam kakve planove ima dalje s njim, ali možemo se dogovoriti. Možemo stvoriti veliku priču.''

Veliko poštovanje

Oduševljen je i Dos Santos ovom idejom, a iskazao je veliko poštovanje prema Fedoru:

''Velik, velik sam fan Fedora i vjerujem – kao što je Khabib rekao – da je najveći svih vremena. Sjećam se tog vremena kada se borio protiv Minotaura, fantastično doba'', prisjetio se Dos Santos.

Pitanje je hoće li Scott Coker i Khabib pronaći zajednički jezik, a Fedoru je po ugovoru ostala jedna borba, za koju se vjeruje da će biti njegova posljednja.

Ne zaboravimo da je Fedor ušao u 46-u godinu života, a sjajno je izgledao u posljednjem meču protiv Tima Johnsona koji se održao u Moskvi u listopadu 2021.

Više o