FIGHT!
FIGHT!

Najopasniji UFC borac sa stilom poletio na jedinstvenu borbu: Osebujna ličnost upustila se u ludi pothvat

Tip koji je počeo karijeru uličnim tučnjavama pokazao je da je uvijek spreman za borbu.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Jorge Masvidal vlasnik je UFC-ova pojasa Baddest Motherfucker, a pobijedi li na UFC-u 251 Kamarua Usmana, osvojit će i onaj pravi pojas za naslova prvaka u velteru.

Masvidal je poprilično osebujna ličnost, tip koji je karijeru počeo uličnim tučnjavama u Miamiju. Poznat je po britkim i često duhovitim izjavama, a pored tog što je sjajan borac, briljira i u građenju svog imidža izvan oktogona.

Potvrđuje to i video njegova odlaska na UFC 251: Masvidal se pojavio u ružičastom ogrtaču i s bocom pića koje reklamira te uz salutiranje poletio za Abu Dhabi. Video je 10 sati skupio više od 930.000 pregleda.

Kapetan Tottenhama napao suigrača, igrači ih razdvajali, Mourinho iskreno oduševljen: "To je prekrasno"

Da nije samo jak na riječima, pokazuje i činjenica što je uopće prihvatio ovu borbu: s Usmanom se trebao boriti Gilbert Burns, ali u tome ga je spriječio koronavirus. Masvidal je spremno uskočio i prihvatio borbu svega nekoliko dana prije početka.

Za takav čin treba hrabrosti, a osvajanje naslova bio bi doista podvig za pamćenje. Kako će proći ta dugoočekivana borba, moći ćete pogledati uživo na portalu GOL.hr u noći sa subote na nedjelju.