FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Buffer "masakrirao" ime Erslanova rivala na proglašenju: "Na trenutak sam osjetio kako bi to bilo pobijediti u UFC-u"

Ivan Erslan vratio se u Zagreb nakon borbe protiv Iona Cutelabe na UFC priredbi u Parizu.

Ivan Erslan, najbolji hrvatski poluteškaš u slobodnoj borbi, vratio se u Zagreb nakon što je postao prvi Hrvat u UFC-u nakon osam godina.

"Nisam bio ni svjestan koliko će ovo biti veliko za našu zemlju. Imao sam osjećaj da se ponovo bori Mirko. Ponosan sam na ovo što sam napravio i hvala svim ljudima iz Hrvatske i regije“, rekao je Ivan Erslan za Dnevnik Nove TV.

Ispao sam naivan

Borbu je izgubio, a ime pobjednika Iona Cutelabe izgovoreno je slično kao Ivan, pa je naš borac na sekundu pomislio da je on pobjednik.

"Da, ispao sam naivan, ali ne samo ja. Mislim da je dosta ljudi u publici i prijatelja bilo oduševljeno, ali barem na trenutak smo osjetili kako je to pobijediti u UFC-u.“

Nakon meča nije mogao stati na lijevu nogu, njegovo lijevo koljeno bilo je ozlijeđeno uoči borbe, ali on se na to nije želio vaditi:

"U drugoj rundi mi je u hrvačkom dijelu koljeno ponovo ispalo. Sugerirao sam trenerima dok sam bio na podu da mi se teško ustati i raditi neke nagle pokrete jer osjećam da mi zapinje koljeno. Valjda je i adrenalin učinio svoje, zaboravio sam na bol i odradio borbu do kraja, ali poslije nisam mogao više stati na nogu.“

Borbu odlučio jedan Cutelabin udarac

Pobjedu Cutelabe s 2-1 u rundama vjerojatno je odlučio njegov najbolji udarac u prvoj rundi, a u pauzi nakon te runde, svi Erslanovi navijači čuli su njegovu rečenicu da nema dovoljno energije:

"Zašto je tako, ne znam jer sam radio sve kao dosada kad je sve funkcionirao. Nema opravdanja, izgubio sam jer nisam bio dovoljno dobar tu večer. Sve ću popraviti i sigurno se vraćam po pobjedu u UFC.“

Erslan ima ugovor s UFC-om na ukupno četiri borbe, a da bi brzo dobio novu priliku, prvo će mu trebati povoljna dijagnoza ozljede koljena. Na to će pak morati pričekati još nekoliko dana.

Više o