FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Burns ugušio Magnyja pa prozvao "državnog neprijatelja broj jedan": Je li ovo bila osveta?

Gilbert Burns ugušio je Neila Magnyja u prvoj rundi na UFC-u 283.

Dana White i društvo vratili su se u Brazil poslije tri godine sjajnim UFC-om 283, a domaći borci imali su sjajnu večer, između ostalih i Gilbert Burns koji je u prvoj rundi ugušio Neila Magnyja, a zatim uzeo mikrofon u ruke i prozvao "državnog neprijatelja broj jedan Colbyja Covingtona.

Iskusni Amerikanac Neil Magny 30. put večeras je ušao u UFC-ov kavez u kategoriji velter, međutim brzo će željeti zaboraviti svoju jubilarnu borbu jer je domaći borac Gilbert Burns bio potpuno dominantan.

VIDEO Pobijedio Stošića na startu karijere u UFC-u, a sad je poslao legendu u mirovinu i postao prvak poluteške

Krenuli su oprezno obojica, Brazilac je pustio američkom borcu uvodne minute, čitao njegove reakcije i kretnje pa udario. Sredinom prve runde sjajnim bacanjem oborio je svog suparnika na tlo i dalje je sve bilo lagano.

Čeka se odgovor

Majstor BJJ-a mirno je gradio svoju poziciju u parteru do zadnje minute, uzeo full-mount, načeo Magnyja s nekoliko udaraca iz gornje pozicije pa zakopčao trokut rukom oko vrata svog suparnika i natjerao ga na predaju. Burns je poslije poraza od Chimaeva napravio dugu pauzu, ali Magnyja je završio brzo, a kad je uzeo mikrofon, prozvao je omraženog borca u Brazilu, Colbyja Covingtona.

Njegova agresivna prozivka pred brazilskom publikom podsjetila je na sad već antologijski trenutak u UFC-u kad je upravo Covington na mikrofon brutalno izvrijeđao Brazilce na njihovu terenu. Je li ovo bio Burnsov pokušaj osvete za tu povijesnu sramotu? Čeka se Colbyjev odgovor…