FIGHT!
FIGHT!

Fury objavio video čestitke za Wilderov rođendan i podijelio boksačke fanove

Tyson Fury javno je čestitao rođendan svom velikom boksačkom rivalu Deontayju Wilderu.

gol expired Foto: DNEVNIK.hr

Jučer je 36. rođendan proslavio Deontay Wilder, najbolji američki boksač posljednjih godina koji je prije par tjedana nokautom poražen u trilogiji protiv Britanca Tysona Furyja.

Bio je to odnos pun zle krvi iz kojeg je Amerikanac izašao poražen i ponižen. Fury je bio bolji u prepucavanju izvan ringa te dva puta uz jedan neriješeni ishod tamo gdje je najvažnije, između konopaca.

Wilder je nakon početnog odbijanja ipak na kraju smogao snage i na neki način konačno čestitao boljem od sebe, a Fury je nakon što ga je zbog pokazivanja nepoštovanja proglasio idiotom i lošim gubitnikom završio s neprijateljstvima čemu možda najviše svjedoči rođendanska čestitka rivalu.

''Ovo je specijalna rođendanska čestitka mom starom prijatelju, Deontayju Wilderu, Brončanom bombarderu. Želim ti sjajan dan i hvala ti na sjajnim borbama. Ti se odličan borac i nadam se da ćeš imati lijepi dan s obitelji. Nadam se da će te Bog blagosloviti. Sve najbolje od tvog starog prijatelja, Kralja Cigana'', stajalo je u Furyjevoj poruci.

Komentari su podijeljeni. Dok jedni smatraju kako Fury i dalje zafrkava Wildera, većina ipak misli kako je poruka iskrena i da je to jednostavno Gipsy King.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.