FIGHT!
FIGHT!

Francis Ngannou protiv Ante Delije?! Bivši UFC prvak otkrio potencijalnog novog poslodavca!

Unutar nekoliko dana moglo bi biti poznato gdje će Francis Ngannou nastaviti svoju MMA karijeru.

Francis Ngannou (Foto:Afp)

Turbulentno je završila epizoda Francisa Ngannoua u UFC-u. Kamerunac je najveću svjetsku MMA promociju napustio kao prvak teške kategorije, budući da se s UFC-om nije uspio dogovoriti oko uvjeta novog ugovora.

Ngannou je tražio dozvolu da može odrađivati boks mečeve, ali i još neke stavke koje UFC nije bio spreman prihvatiti, tako da je došlo do razlaza.

Ngannou uskoro objavljuje novog poslodavca

U međuvremenu on nije dogovorio niti jedan boks meč, ali niti novog poslodavca, koji bi mu tako što dozvolio. Barem za sada, budući da je sam otkrio kako je blizu odluke o idućem koraku u karijeri.

"Blizu sam donošenju odluke, ali nisam još prelomio. Tu je PFL i tu je ONE Championship. Blizu sam, čim odlučim znat ćete", rekao je Ngannou u MMA Houru Ariela Helwanija, otkrivši i kako nije mogao vjerovati da će pronaći nekoga tko će ga platiti bolje od UFC-a, no da je uspio.

Ante Delija protiv najboljeg na svijetu?

Nas naravno najviše intrigira ovaj spomen PFL-a, promocije čiji je prošlosezonski prvak naš najbolji teškaš Ante Delija.

Ngannou je već ranije koketirao s PFL-om, tako da nas to ne bi začudilo. Ngannou u tom slučaju ne bi mogao uskočiti u ovosezonski turnir, osim kao zamjena u slučaju nečije ozljede, no nema sumnje da bi promocija za njega pronašla nešto uzbudljivo i zanimljivo.

Ante Delija protiv Francisa Ngannoua? To izgleda jako intrigantno i moramo priznati da bismo svakako voljeli vidjeti.