FIGHT!
FIGHT!

Fanovi na nogama: UFC u međusobnu borbu upario borkinje koje mnogi smatraju najljepšima u sportu

Tracy Cortez i Amanda Ribas odmjerit će snage krajem ove godine u Las Vegasu.

Tracy Cortez i Amanda Ribas (Foto:YouTube, UFC)

Otkako je UFC u svoj program uveo ženske borbe, mišljenja o istima većinom su podijeljena. Od onih koji to ne podržavaju zbog niže kvalitete samih izvedbi, sve do onih koji djevojke izuzetno cijene i prate, zbog vrlo često veće srčanosti koje pokažu u kavezu od svojih muških kolega.

Ipak, postoji i ona grupa fanova koja ne može ignorirati fizičku atraktivnost nekih borkinja pa ih tako počinju pratite, a mnoge od njih su na kraju na račun toga napravile karijere. U prvom planu se tu naravno misli na Paige VanZant.

Ovakve borbe nose posebnu pažnju

Nekad se takve borkinje upari u međusobnu borbu, što samo po sebi donosi dodatnu pažnju, a upravo je to UFC sad učinio, budući da će se jedna protiv druge boriti Tracy Cortez i Amanda Ribas.

28-godišnji Cortez (10-1, 5-0 UFC) mnogi smatraju ne samo najljepšom nego i najtalentiranijom borkinju u ovom trenutku na UFC rosteru. Ova djevojka meksičkih korijena inače je osvojila srce UFC zvijezde Briana Ortege, s kojim bi uskoro trebala pred oltar.

No, prije toga će pokušati lijepa Tracy pogurati još malo svoje reference prema samim vrhovima. Za sada u UFC-ovom Octagonu izgleda sjajno, upisala je samo pobjede, a to misli napraviti i u najtežoj borbi do sada.

Njihova borba održat će se 3. prosinca na Fight Night priredbi u Las Vegasu!