FIGHT!
FIGHT!

Erslan pronašao "šalabahter" za Cutelabu: "Dosta puta sam pogledao taj meč jer sam s njim dvaput sparirao"

Ivan Erslan debitirat će protiv Iona Cutelabe na UFC-ovom Fight Nightu u Parizu uz izravan prijenos na gol.hr-u.

Hrvatska MMA scena konačno je dočekala svoje gore list u UFC-u, hrvatski borac, rođen u Hrvatskoj, nastupit će na Fight Nightu u Parizu, jasno riječ je o Ivanu Erslanu koji će ove subote na megdan Ionu Cutelabi.

Za Lucyk Punch javio se Vladi Bobanu iz Pariza. Debi u UFC-u dočekuje spreman i testiran, kaže – u najboljem mogućem trenutku.

"Vidio sam sve što se može vidjeti, prošao sve stilove borbe, odlično sam pripremljen za svog suparnika. S velikom vjerom i samopouzdanjem ulazim u meč i vjerujem da ću iz oktogona izaći uzdignutih ruku“, započeo je Ivan Erslan iz svoje hotelske sobe u Gradu svjetla.

Jedno od lakših skidanja kilograma

Kakva je kilaža?

"Jutros sam se ustao ekstremno lagan, imam 97 kilograma, dobro je, još tri i pol kilograma, možda jedno od najlakših skidanja u karijeri. Na dan borbe trebao bih imati 100-injak kilograma.“

Izjednačeni ste na kladionicama?

"Realni su tečajevi, bit će jako zanimljiva borba, obojica očekujemo pobjedu.“

Očekuješ li Cutelabu obojenog u zelenu boju – u Hulk izdanju?

"Volio bih to, to će doprinijeti šou, pripremam se za to više nego za borbu. Šalim se, ali veselim se sučeljavanju na vaganju, jedva čekam ga vidjeti i osjetiti tu energiju. Kako bi se lakše prebacio u borilački mode, još sam miran.“

Gledao sam njegov poraz protiv Linsa, s njim sam već dvaput sparirao u ATT-u

Ima li neka njegova borba koju si pogledao i za koju si rekao da bi tako to trebalo izgledati.

"Gledao sam njegov poraz protiv Phillipea Linsa dosta puta jer je to čovjek s kojim sam sparirao i trenirao u dva navrata u ATT-u. Znam kako sam ja prolazio s njim, a on ga je dosta lagano riješio. Znam da smo Lins i ja dva suprotna stila, on je puno brži i pokretljiviji borac. Ne voli teške razmjene, ima slabije udarce od mene, a opet je dosta puta pogodio Cutelabu u bliskoj distanci. Pokušavam uzeti najbolje iz tog meča i prilagoditi sebi, a da se ne odmičem puno od svog stila. Znam što moram raditi, imamo spreman plan od početka do kraja. Bude li velikih problema u stojci, hrvat ćemo. Vjerujem da će ovo biti moje najbolje izdanje i da imam odgovor na sve što Cutelaba donosi u oktogon“, povukao je Erlsan.

Više pogledajte u novoj epizodi Lucky Puncha: