FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Erslan: "KSW mi je želio prepoloviti ugovor, mogao sam u Bellator za četiri puta bolje uvjete, ali želio sam UFC"

Ivan Erslan u subotu će se boriti na UFC-ovu Fight Nightu u Parizu, a njegovu borbu možete pratiti u prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV.

Ivan Erslan (Foto:Damir Krajac)

Hrvatski MMA borac Ivan Erslan priprema se za svoj debitantski nastup u UFC-u. Najbolji hrvatski poluteškaš u mješovitim borilačkim vještinama bori se protiv Iona Cutelabe na UFC-ovu Fight Nightu u Parizu uz izravan prijenos na gol.hr-u te snimku iste večeri na Novoj TV!

Erslan se vratio poslije deset tjedana u SAD-u, u dvorani ATT-a u Miamiju pripremao se za svoj debi među borilačkom elitom, a za Fightroom je otkrio kako je tekao proces potpisa njegova ugovora s Danom Whiteom i društvom.

"KSW mi je želio prepoloviti ugovor, zato sam se trebao boriti na FNC-u u Puli s bivšim finalistom PFL-a, ali poslije kave s jednim kolegom došao sam u kontakt s novim agentom Alijem Abdelazizom i rekao mu da želim u UFC", započeo je obrovački borac.

Bellator je nudio tri ili četiri puta bolje uvjete od UFC-a

"On mi je čak ponudio ugovor u Bellatoru, tri ili četiri puta unosniji od onoga u UFC-u, ali rekao sam da me to ne zanima. Novac je dobar, ali radije bih se borio u FNC-u nego u Bellatoru."

"Nešto kasnije me nazvao Ali i pitao želim li borbu s Cutelabom. Čekao sam da mi istekne ugovor s KSW-om, bio sam nervozan, nisam mogao spavati čekajući potpisivanje ugovora. To je trajalo nekoliko dana, ali kad više nije bilo pravnih prepreka, potpisao sam ugovor na četiri borbe u UFC-u", podvukao je.

Ostatak razgovora s Erslanom pogledajte u videu.