FIGHT!
FIGHT!

Javili se najžešći obožavatelji Donalda Trumpa iz UFC-a: "Jedva čekam stati s njim na pozornicu, nadam se da će taj slabić i kukavica dobiti svoje"

Dana White šokiran je zbivanjima oko Donalda Turmpa.

Dana White (Foto:Profimedia)

Bivši američki predsjednik i kandidat Republikanaca za izbore 2024. godine Donald Trump preživio je atentat dok je držao govor tijekom svoje kampanje. Pucač je identificiran kao 20-godišnji Matthew Crooks, a mnogi sportaši u SAD-u javljaju se, jasno, na društvenim mrežama.

Nitko tako strastveno kao njegovi najveći obožavatelji, mahom ljudi iz UFC-a, počevši od šefa najpopularnije svjetske borilačke promocije Dane Whitea preko velteraša Colbyja Covingtona i njegovog rivala Jorgea Masvidala javili su se poslije pokušaja atentata na društvenim mrežama. Stipe Miočić nije objavio ništa.

Dana White: Taj slabić i kukavica će, nadam se, dobiti svoje

"Trenutačno sam u avionu i telefon mi je eksplodirao porukama kako je Donald Trump propucan. Zlo mi je i šokiran sam. Još ne znam je li sve okej, ali molim da ozdravi. Ali ova ga fotografija najbolje opisuje, on je najčvršći, najotporniji, američki zajebani gad na kugli zemaljskoj. Nadam se da će slabić i kukavica koji ga je upucao dobiti što zaslužuje. Jedva čekam stati s njim na pozornicu Republičke nacionalne konvencije i reći svijetu kakav čovjek je moj prijatelj“, objavio je Dana White.

Javili su se i Colby Covington koji često ističe prijateljstvo s bivšim američkim predsjednikom složivši se kako je Trump najčvršći čovjek kojeg pozna i moli za njega, te njegov bivši prijatelj, a sad rival Jorge Masvidal.