FIGHT!
FIGHT!

Conor McGregor opet luduje: Uhićen zbog pljačke i uništavanja imovine, žrtva prestravljena

Zvijezda UFC-a Conor McGregor uhićen je u Miamiju zbog razbijanja mobitela obožavatelju koji ga je pokušao fotografirati.

Conor McGregor (Foto: AFP) (Foto:Afp)

Irski borac tereti se za incident koji se dogodio kada je 30-godišnjak napustio hotel Fontainebleau u Miami Beachu u 05:20 po lokalnom vremenu.

U policijskom izvješću navodi se kako oduzeo mobitel iz ruku obožavatelja koji ga je pokušao fotografirati te počeo gaziti na podu i na kraju otišao s njim, a optužen je za pljačku i uništavanje imovine.

''Žrtva je pokušala fotografirati optuženika svojim mobilnim telefonom. Optuženi je istrgnuo žrtvin mobitel iz ruke te ga srušio na pod. Okrivljenik je nekoliko puta gazio po mobitelu i otišao s njim, otuđivši tako njegovu imovinu. Optuženi je lociran i uhićen'', navodi se u izvješću.

Dodaje se da je žrtvin mobitel bio vrijedan 1000 dolara.

Prošle godine sud je McGregoru odredio program kontrole bijesa i pet dana rada za opće dobro u zamjenu za odbacivanje kaznene prijave za napad na autobus sa suparničkim borcima UFC-a. Bivši prvak UFC-a na Floridi se priprema za povratak u oktogon nakon što je izgubio posljednju borbu od Khabiba Nurmagomedova u listopadu 2018. godine.

To se dogodilo godinu dana nakon što je McGregor izgubio boksački meč, koji se smatra najunosnijim u povijesti, od višestrukog svjetskog prvaka Floyda Mayweathera.