FIGHT!
FIGHT!

Još se vide obrisi "starog" McGregora: Izvrijeđao Jorgea Masvidala koji ga je gledao sa smiješkom

Iako se jako promijenio u odnosu na prije 15 mjeseci kada je kontroverznim ponašanje velikim djelom bio odgovoran za kaos nakon borbe s Khabibom, obrisi zloglasnog Irca i dalje postoje.

Najveća MMA zvijezda na svijetu Conor McGregor briljirao je u oktogonu na UFC 246 eventu gdje je nokautirao Donalda Cerronea nakon svega 40 sekundi. Briljirao je u 40 sekundi borbe, ali i u pobjedničkom razgovoru s Joe Roganom.

McGregor je odmah na startu iznenadio Cerronea udarcima ramenom u kličnu. Ispalio je četiri udarca ramenom i odmah raskrvario nos Kauboju, koji je nakon poraza priznao da ga je Irac iznenadio. McGregor je nakon pobjede otkrio da je radio na svemu što je napravio u borbi.

McGregor nokautirao Cerronea za samo 40 sekundi: Pogledajte brutalan povratak i završetak Notoriousa!

"Da, radili smo na tome. Mijenjao sam razine stava, spuštao se gore dolje i onda ušao s ramenom. Bio je to dobar udarac", kazao je McGregor, prozvao Irce da se oglase, a zatim otkrio da je pobjedom ispisao povijest UFC-a.

"Danas sam ispisao povijest. Postavio sam još jedan rekord. Prvi sam borac u povijesti UFC-a koji je nokautom slavio u tri težinske kategorije: perolakoj, lakoj i velteru. Donald drži nekoliko rekorda, između ostalog i nokautima "head kickom" (udarcima nogom u glavu) pa sam sretan što sam ga uspio srušiti tim udarcem. Ponosan sam. Moj tim i svi ljudi bili su fenomenalni. Hvala vam na podršci", rekao je Irac, kojeg je Rogan nakon toga tražio da prokomentira meč.

Obećao je nešto magično i nije lagao: Pogledajte udarce kojima je McGregor iznenadio MMA svijet

"Bang. Znao sam da to nije očekivao. Lijep udarac ramenom koji nije očekivao. Kad smo se razdvojili vidio sam krv u njegovom oku. Prekrasno. Tko može ovako mijenjati težinske kategorije i nokautira ljude. Moje ime je upisano u povijest zauvijek", govorio je Irac gledajući snimku prekida, a potom se pohvalio da su izbacili novu veličinu boce viskija Proper 12 što je izazvalo oduševljenje među navijačima.

Rogana je za kraj zanimalo što slijedi za Conora McGregora i hoće li se zadržati u velteru?

"Sviđa mi se ova kategoriji i osjećam se dobro u njoj. Dobro je i spuštati se gore dolje. U formi sam, iako mislim da još nisam na vrhuncu. Imam još posla. Sada treba ovo proslaviti, provesti neko vrijeme u krugu obitelji i onda se vratiti treninzima", kazao je Irac i nakon toga podsjetio na starog sebe.

Baka Donalda Cerronea "špotala" McGregora jer joj je nokautirao unuka?

"Bilo tko od ovih prljavih budala može dobiti batine. Čak i ova mala budala za stolom", uperio je McGregor prstom prema Paulu Felderu (laka kategorija) a potom nastavio.

POBJEDNIČKI GOVOR CONORA MCGREGORA

"Svi mogu dobiti batine. Pogledajte samo ovu budalu u kućnom ogrtaču", kazao je McGregor u trenutku kada je kamera snimala Jorgea Masvidala koji se pojavio na eventu u kućnom ogrtaču, a potom i velteraškog prvaka Kamaru Usmana.

Tijekom njegovih riječi Masvidal je s malim smješkom slušao govor Irca, dok je Nigerijac zijevanjem gestikulirao da je dosadan i da mu se spava od njegovih riječi. Svi su svjesni da bi u sekundi prihvatio borbu protiv Irca i da ne bi odbio najveću zaradu svoje karijere.

Čim je vidio nokaut Mayweather je javno prozvao McGregora: Slijedi boksački revanš?

POBJEDA CONORA MCGREGORA