FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Uz salve zvižduka stigao u kavez, nokautirao Francuza, pa publici pokazao srednji prst

Bryan Battle je tehničkim nokautom u drugoj rundi svladao Kevina Jousseta na UFC priredbi u Parizu.

Američki borac Bryan Battle priredio je potpuni cirkus na UFC priredbi u Parizu! Svojim ponašanjem je razbjesnio francusku publiku koja ga je počastila salvom uvreda i zvižduka, ali ni on im nije ostao dužan.

Već na putu do kaveza zaradio je salvu zvižduka, no Battle je bio i više nego samouvjeren. Dok je koračao prema oktogonu, iz razglasa su grmili taktovi pjesme "Niggas in Paris" koju zajedno izvode Jay Z i Kanye West.

Čim je ušao u ring, decibeli zvižduka su porasli, ali nije to smetalo kontroverznom borcu. Dapače, bila mu je to samo dodatna motivacija da svlada francuskog borca Kevina Jousseta i začepi usta svima u dvorani.

Battle je žestoko ušao u meč, nametnuo je svoj tempo borbe, a u drugoj rundi se dogodilo neizbježno. Američki borac je tehničkim nokautom sredio Jousseta, a onda je krenuo potpuni cirkus!

Amerikanac se naslađivao, penjao na ogradu kaveza, pa i pokazivao oba srednja prsta publici koja se potpuno ražestila:

"Moram nešto reći na brzinu. Nastavite zvižidati, uživam u tome. Ljudi mi zvižde još otkako sam počeo trenirati, volim to! Što ste glasniji, to ja postajem snažniji. Ne možete me zaustaviti, samo nastaviti", kazao je Battle u žestokom govoru nakon meča pa nastavio s provokacijama:

"Dajte da vas čujem. Znam da čak ni vi niste pomislili da ću izgubiti u tučnjavi protiv nekog tipa iz Francuske, znam da to niste mislili", kazao je američki borac i pobrao zvižduke.

FOTO Javila se supruga moldavskog borca koji je porazio Erslana: Imala je poruku za Hrvate

Erslan je možda izgubio, ali ovim potezom oduševio je i Srbe: "Hrvat je pokazao herojsko srce"

Moldavski Hulk imao samo riječi hvale za Erslana: ''On je brutalan borac! S jednom stvari me iznenadio''