FIGHT!
FIGHT!

Antonio Plazibat o velikom meču u Zagrebu: "Nisam htio lakog protivnika, a taj tip mi se inače ne sviđa"

Antonija Plazibata 21. rujna u Zagrebu čeka veliki meč protiv Levija Rigtersa.

Dočekali smo datum povratka Antonija Plazibata. Čak 15 mjeseci nakon što je poražen od Tariqa Osara, najbolji hrvatski kickboksač nastupit će 21. rujna u Zagrebu na Glory 95 priredbi.

Tamo će mu protivnik biti Levi Rigters, trenutno prvoplasirani borac na Gloryjevoj listi izazivača. Već to gotovi kako bi vjerojatno jedini teži protivnik bio prvak Rico Verhoeven, kojeg je Rigters u posljednjoj borbi umalo savladao.

Ne traži izlike za posljednji poraz

Taj meč najavio je tijekom gostovanja u IN magazinu, gdje je prošao još nekoliko zanimljivih tema.

"Izgubio sam posljednju borbu, ne bih se htio vaditi na ozljedu, to sam već rekao. Pukla mi je ruka, nema veze, oporavak je trajao dosta dulje nego što sam mislio", rekao je.

Da je dulje bio bez borbe, kaže da bi poludio.

"Njega nazivaju princom kickboxinga, meni već dulje vrijeme ide na živce. Kad se negdje susretnemo, pozdravimo se, ali da ga volim, stvarno ga ne volim. Nisam htio doći u Zagreb boriti se protiv neke kante, gdje ću imati 99 posto šansi za pobjedu. Mahati krošeima, on padne na pod sam od sebe i to je to. Nije mi to bio cilj", objasnio je zašto je prihvatio takav meč nakon duge pauze koju je imao.

Prokomentirao je i Filipa Hrgovića, nazvavši ga arogantnim, bez skrivanja toga da nema simpatije prema njemu, a onda se okrenuo svom karakteru. Naime, poznat je kao osoba bez dlake na jeziku.

"Što si nenormalniji, to si nagrađivaniji"

"Imam osjećaj da u današnjem svijetu, što si nenormalniji i što više trebaš ići na psihijatriju, da si nagrađivaniji. Bravo, ti si hrabar", rekao je, prisjetivši se jednog slučaja kad je završio u medijima. Tada se radilo o lektirama, odnosno onime što se u njima nalazi:

"Ima 200 lektira, 60 je problematično, od tih 60 njih 30-40 ih je za više razrede gimnazije, što je u redu. Nešto će valjda i naučiti. Problem je ono što je za osnovne škole, prije petog razreda i što su u vrtiće davali."

Nadovezao se na ovo posljednje.

"Nisu mama i tata nego su mame, tate, tata može roditi bebu i slično. Ne radi se više o tome, to ide protiv medicine", dodao je.

S bratom se malo voli, malo mrzi

Njegov brat Luciano sve je veća zvijezda, uspješan je plesač i influencer, a popularnost mu je jako porasla nakon sudjelovanja u showu Tvoje lice zvuči poznato.

"Braća smo, na periode. Kao sva braća na svijetu, malo se volimo, malo se mrzimo", kratko je prokomentirao, dok je nešto više rekao o prijateljstvu s velikom glazbenom zvijezdom, Gršom:

"Mi smo dva vlaja koji su se od gore spustili u Split. Imam privilegiju puno stvari čuti prije nego izađe, ideje i zamisli. Nećete ga se sigurno tako brzo riješiti."

Plazibatov razgovor pogledajte iznad teksta.

VIDEO Plazibat se osvrnuo na Hrgovićev poraz, evo što je sve rekao

Hajduk predstavio novog trenera Gattusa, odmah je zagrmio: "Rad i disciplina! Došao sam izgraditi mentalitet!"

VIDEO Prvi ozbiljni neredi na stadionu: Turci i gruzijski navijači potukli se na Westfallenu