FIGHT!
FIGHT!

VIDEO Na Plazibatov meč karijere stižu i Vatreni: Spektakl koji će se pamtiti

Sutra navečer Antonio će doznati protivnika u tom meču. Bit će to pobjednik turnira četvorice izazivača organizacije Glory.

Najbolji hrvatski kick-boksač Antonio Plazibat sutra će doznati protivnika u najvećoj borbi svoje karijere. Plazibat će se 17-og lipnja u Rotterdamu boriti za privremeni naslov Gloryjevog prvaka u teškoj kategoriji! A sutra će se četvorica ostalih najboljih teškaša boriti za poziciju njegovog protivnika.

Jedan od najboljih svjetskih kick-boksača, naš Antonio Plazibat, trenira u Zagrebu, prije odlaska u Amsterdam na pripreme za borbu karijere, 17. lipnja u Rotterdamu.

Tajming je nevjerojatan, jer baš u to vrijeme, baš u Rotterdamu: hrvatska nogometna reprezentacija borit će se za tofej u Ligi nacija!

''HNS i reprezentacija pozvani na meč, njih svi prate, a ja ću se ogrebati.“

Sutra navečer Antonio će doznati protivnika u tom meču. Bit će to pobjednik turnira četvorice izazivača organizacije Glory.

Stigle kazne za Real i Partizan nakon kaotične tučnjave i hrvačkih zahvata

U polufinalu će se boriti: Nizozemac Wilnis i Nigerijac Osaro, te Nizozemac Tavares i Bosanac Šljivar. A onda iste večeri slijedi i finale!

Pobjednik će biti Plazibatov protivnik za naslov privremenog Gloryjevog prvaka, dok je ozlijeđen prvak Rico Verhoeven. A onda najesen: pobjednik tog meča ide na velikog Verhoevena za apsolutni naslov.

Plazibat je zapravo trebao odmah dobiti sudar s Verhoevenom. Ali prvakova ozljeda nametnula mu je ovaj novi meč.

''Tući ću se sa svima, najbolji sam, treba pobijediti sve.“

Plazibat trenutačno ima niz od četiri pobjede zaredom. U posljednjoj borbi, prije pet mjeseci, nokautirao je Rumunja Catinasa odmah u prvoj rundi.

''Nisam stao, ne želim stati, tek kad napravim sve što želim.“

Sjajni Borna Ćorić protiv francuskog tenisača do trećeg kola Madrida

Prvi veliki korak je baš ova borba, u Rotterdamu, u vrijeme kad je tamo i naša nogometna reprezentacija.

''Želja je same kockice u dvorani i drugi se pitaju di smo mi, kao da sam u Zagrebu.“

Vjerujemo da će tako i biti! U najvećoj Antonijevoj borbi karijere, 17. lipnja u Rotterdamu.