Košarka
Košarka

Hezonja putem stranog portala otkazao nastup za Hrvatsku!

Mario Hezonja otkrio je turskom portalu da nema namjeru odazvati se pozivu Aleksandra Petrovića za predstojeći Eurobasket.

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Talentirani hrvatski košarkaš i član NBA momčadi Orlando Magica, Mario Hezonja, otkazao je nastup za reprezentaciju na predstojećem Eurobasketu! To je podijelio s košarkaškim portalom Trend Basket, s kojim je razgovarao u noći s ponedjeljka na utorak, nakon utakmice njegovog Magica i Toronto Raptorsa.

* Do sada ste dva puta igrali za Hrvatsku. Planirate li se pridružiti reprezentaciji i ovoga ljeta?

"Mislim da ne. Imat ću dugo ljeto s Orlandom. Treninzi i sve ostalo. Ne želim sada o tome razgovarati, ali jednostavno ne vjerujem da će se to dogoditi".

* Na što ćete se fokusirati ovog ljeta?

"Konstantnost u mojoj igri. Mojoj igri u napadu prije svega. Pokušat ću posložiti kockice u kompletirati svoju igru", rekao je Hezonja.

Bit će to sigurno razočaravajuća vijest za izbornika Aleksandra Petrovića, jer je kompletna reprezentacija s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru bila u njegovim planovima. Hezonja je odigrao dobro u kolovozu prošle godine i sigurno je da će bez njega naša reprezentacija biti slabija.

Hrvatska reprezentacija smještena je u skupinu C  Eurobasketa, zajedno s Rumunjskom, Mađarskom, Španjolskom, Češkom i Crnom Gorom. Prvenstvo će se igrati od 31. kolovoza do 17. rujna.