Košarka
Košarka

Jokić i Srbija potpuno nemoćni u teškom porazu od SAD-a uoči Olimpijskih igara

Srbija je poražena od reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država u pripremnoj utakmici uoči Olimpijskih igara

SAD - Srbija (Foto:Afp)

Košarkaši Srbije su, nakon poraza u prvoj pripremnoj utakmici uoči Olimpijskih igara od Australije 84-73, danas u drugoj uvjerljivo poraženi od reprezentacije Sjedinjenih Američkih Država rezultatom 105-79.

Srbija je u drugoj četvrtini držala prednost veći dio vremena, u jednom trenutku vodeći sa šest poena razlike. No, Amerikanci su pri kraju prvog dijela pojačali igru, a briljirali su Bam Adebayo i Steph Curry te doveli Amerikance na uvjeljivih 59:45 na poluvremenu.

Drugo poluvrijeme nije poboljšalo situaciju za Srbiju

Srbija nije imala odgovora ni u drugom dijelu. Trebalo im je tri minute u trećoj četvrtini da postignu prve poene, a SAD je konstantno povećavao prednost koja je na kraju ostala velikih 26.

Steph Curry bio je prvo ime utakmice s 24 poena i šest trica. Igrače Svetislava Pešića sada očekuju utakmice protiv Japana i Grčke prije odlaska na Olimpijske igre u Pariz, gdje će se 28. srpnja ponovno susresti s Amerikancima. 

Jakirović nakon poraza od Krivbasa: "Vidi se da smo teški, a jedan se žalio na bolove u loži"

Ivan Erslan potpisao za UFC, uskoro u prijenosima na gol.hr-u i Novoj TV

Sopić uoči prvog ispita u sezoni: "Igrat ćemo vjerojatno protiv drugoligaša, ali oni nisu u eliti samo zbog čudnog pravila"

Njemački mediji otkrili zašto se još nije dogodio transfer zaboravljenog Dinamovca

Više o