Košarka
Košarka

VIDEO Sunsi cijeloj dvorani ponudili besplatnu piletinu ako Zubac ovo promaši, pogledajte kako je završilo

Ivica Zubac razveselio je tisuće navijača Sunsa zbog promašenog bacanja.

Ivica Zubac (Foto:Afp)

Košarkaši Phoenix Sunsa poravnali su omjer u pobjedama protiv Los Angeles Clippersa na 1:1 u najzanimljivijem paru prvog kruga doigravanja NBA lige svladavši ih na svom parketu sa 123:109.

I u drugoj utakmici na svom terenu Sunsi su se doveli u nezavidnu poziciju. Sredinom druge četvrtine zaostajali su 13 poena, no tada je proradio šut Devina Bookera, pa se na odmor otišlo s rezultatom 59:59. Booker je i u drugom poluvremenu nastavio s odličnim šutom, pa su Sunsi preuzeli kontrolu rezultata te na kraju stigli do sigurne pobjede.

Besplatna piletina zbog Zupca

Booker je okončao utakmicu s 38 koševa, a dodao je i devet asistencija, Kevin Durant dodao je 25 za Sunse, dok su kod Clippersa najefikasniji bili Kawhi Leonard s 31 i Russell Westbrook s 28 poena.

Hrvatski centar Ivica Zubac igrao je za Clipperse 29:29 minuta te za to vrijeme postigao osam koševa uz šut za dva 2-7, slobodna bacanja je gađao 4-6, a upisao je i šest skokova te dvije osvojene lopte.

Sunsi su u suradnji sa Chick-fil-A-om obećali svim navijačima u dvorani dati besplatnu piletinu ako Ivica Zubac promaši slobodno bacanje.

Hrvatski košarkaš nije razočarao protivničke navijače, promašio je bacanje, a u dvorani je nastala prava ludnica.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

 

Više o