Košarka
Košarka

Riječi Aleksandra Petrovića odjeknule u Srbiji: "To je frustrirajuće"

Aleksandar Petrović pohvalio je predstavu košarkaša Srbije protiv SAD-a na Olimpijskim igrama.

Aco Petrović (Foto:Profimedia)

Košarkaši Srbije bili su nadomak velike senzacije u Parizu, gotovo cijelu utakmicu vodili su protiv SAD-a, no presudila je zadnja četvrtina, u kojoj su američki košarkaši izveli veliki preokret za pobjedu i finale Olimpijskih igara.

Bila je to fantastična utakmica, uzbuđenja nije nedostajalo, a sve je ispratio i legendarni hrvatski košarkaški trener Aleksandar Petrović, koji je na Igrama vodio reprezentaciju Brazila:

"Iskreno, šteta što je utakmica SAD – Srbija tek polufinale košarkaškog turnira", napisao je Aco na X-u, a nakon utakmice pohvalio je sjajnu predstavu košarkaša iz susjedstva.

"Košarkaški je velika šteta što utakmica nije završila drukčije jer odigrati onakvih 35, 36 fantastičnih minuta, a ne dobiti utakmicu je frustrirajuće", poručio je.

Gotovo svi srpski mediji prenose njegove riječi, a nakon utakmice su imali dosta prigovora na suđenje. Neke sudačke odluke razbjesnile su navijače, ali i košarkaše tijekom susreta. Bogdan Bogdanović teško je podnio poraz, a nakon utakmice osuo je tešku paljbu po sucima...

Amerikanci u fenomenalnoj utakmici preokretom pobijedili Srbiju u polufinalu Olimpijskih igara!

Bogdanović briznuo u plač, pa opleo po sucima: "Borili smo se kao lavovi, neka im je na duši..."

Srbi bjesne nakon poraza od SAD-a: "Igrali smo fantaziju od košarke, a onda su tri anonimca..."

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.