Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

Majer otkrio razloge poraza: ''Očito su nešto radili bolje od nas''

Svoj komentar utakmice protiv Španjolske dao je ponajbolji hrvatski igrač, Lovro Majer.

Lovro Majer (Foto:Ante Cizmic / Cropix)

Hrvatska nije na najbolji način otvorila Europsko prvenstvo u Njemačkoj. Španjolska je slavila rezultatom 3:0, u susretu gdje su Vatreni imali nekoliko sjajnih prilika, ali za razliku od protivnika ih nisu iskoristili.

Majer traži pozitivu u porazu

Ponajbolji igrač utakmice u hrvatskim redovima bio je Lovro Majer, koji je stao pred kamere HRT-a i dao svoj komentar utakmice.

"Dobro smo krenuli, bila je to 50-50 utakmica, oni su bolje kontrolirali neke stvari i zabili su svaku priliku koju su imali. To je kvaliteta velikih ekipa", rekao je Majer, dodavši:

"Ne mogu reći da su nas iznenadili. Očekivali smo takvu utakmicu. Smatram da smo imali jako dobre šanse, ali nismo ih iskoristili. Moramo izvući nešto iz toga, a njima čestitati, zasluženo su pobijedili."

"Bili su pripremljeniji"

Upitan je za točne razloge španjolske pobjede, ali njih je zapravo nešto ovako na prvu pronaći.

"Očito su nešto radili bolje od nas. Bolje su izlazili od nas, bili su pripremljeniji i to je to", kratko je zaključio.

Pozitivna strana su bili navijači, koji su napravili sjajnu atmosferu.

Uz podršku navijača u drugi krug

"Ovo je ispunjenje svakog sna, igrati ovakve utakmice. Hvala svima, vjerujem da ćemo uz njihovu podršku do kraja prvenstva napraviti dobar rezultat. A ovo je možda i dobro, ne moramo kalkulirati, protiv Albanije će biti dobra utakmica", zaključio je.

Nešto slično dodao je i Luka Sučić, koji je ušao u igru, ali nije uspio napraviti potreban efekt.

"Naravno da smo razočarani nakon poraza, ali glavu gore, nije ništa gotovo, prva utakmica i idemo sad dobro analizirati što smo loše uradili pa da se dobro pripremimo za Albaniju. Nedostajalo je svega po malo", dodao je veznjak od kojeg najbolje stvari tek očekujemo.