Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

VIDEO Luka Modrić o španjolskom sucu: "Dobro ga poznajem, znam kako to ide s njim"

Luka Modrić jako dobro poznaje suca Hernandeza iz La Lige, a poslije utakmice Hrvatske i Poljske komentirao je prekršaj na Dominiku Livakoviću.

Nogometaši Hrvatske odigrali su 3:3 protiv Poljske u 4. kolu Lige nacija i uzeli ono po što su došli. Možda ne punu nagradu, ali recimo da smo na pola puta do plasmana u četvrtfinale s ovim rezultatom, a poslije utakmice susret je komentirao Luka Modrić.

Dobili smo bod, ali ostali bez Dominika Livakovića, koji je dobio izravan crveni karton zbog starta na Robertu Lewandowskom, a kapetan nije mogao, a da se ne osvrne na kontroverzan potez španjolskog suca.

Komentar Brune Marića na isključenje:

Luka ga poznaje iz La Lige

"Mislim da je to bila dvojbena situacija. Nema sumnje da je kontakta bilo, ali Livaković je prvi stigao do lopte i nije se mogao zaustaviti“, započeo je Livijevu obranu Modrić.

Luka jako dobro poznaje Alejandra Hernandeza, koji mu je već sudio utakmice Real Madrida u La Ligi.

"Ne volim pričati o sucima, ali po mom mišljenju mogao je barem pogledati situaciju na VAR-u. Bilo je puno situacija u kojima se sudac mogao bolje postaviti i bolje ih procijeniti. Poznajem ga iz Španjolske, znam kako to ide s njim. Ali nema smisla više trošiti riječi na njega“, dodao je.

Crveni karton za Livakovića:

Morali smo spašavati bod, a mogli smo pobijediti

Modrić se zatim prebacio na utakmicu:

"Moramo se fokusirati na sebe. Imali smo dosta dobrih trenutaka, a da nije bilo isključenja, uvjeren sam da bismo imali još prilika za zabiti pobjednički gol. Možda bismo i pobijedili, ali ovako smo se morali koncentrirati na čuvanje boda. Na koncu smo sretni s ovim ishodom“, podvukao je.

VIDEO Pogledajte hod Lewandowskog nakon utakmice: Samo je kratko dobacio novinarima

Što treba Hrvatskoj za četvrtfinale? Evo kako izgleda ljestvica naše grupe

Što treba Hrvatskoj za četvrtfinale? Evo kako izgleda ljestvica naše grupe