Hrvatska reprezentacija
Hrvatska reprezentacija

FOTO Turski sudac promijenio tradiciju: Za zajedničku fotografiju pogurao pomoćnike u stranu zbog Luke i Cristiana

Običaj je da se na startu utakmice suci fotografiraju u sredini s pomoćnicima, ali Umut Meler iskoristio je priliku i dobio uspomenu za cijeli život s dvojicom velikana.

Halil Umut Meler (Foto:Damir Krajač/Cropix)

Vatreni su sinoć otvorili Ligu nacija u Lisabonu, ali nažalost Hrvatska nije uspjela pobijediti Portugal u gostima i našim navijačima priuštiti još jednu nezaboravnu uspomenu. No, lijepu uspomenu dobio je turski sudac Halil Umut Meler.

Turčin je dobio priliku dijeliti pravdu sinoć na La Luzu i svjedočio je iz prve ruke Ronaldovom 900. službenom golu, ali i okršaju dvaju legendi moderne ere svjetskog nogometa – Cristiana i Luke Modrića.

VIDEO Hrvatska golčinom slavljenika Modrića stigla do velike pobjede protiv Poljske!

Njih dvojica bili su jasno u fokusu jer među sobom imaju valjda više trofeja i individualnih uspjeha od svih ostalih igrača koji su sinoć trčali travnjakom stadiona u Lisabonu zajedno, a turski sudac dobio je uspomenu koju će pamtiti cijeli život.

Gurnuo pomoćnike u stranu i fotografirao se s Lukom i Cristianom

Naime, iskoristio je priliku i malo promijenio raspored stajanja za zajedničku fotografiju uoči početka utakmice te je umjesto klasične poze sa svojim pomoćnicima u sredini bliže sebi primaknuo Luku i Cristiana.

Suci se inače pozicioniraju u sredinu, između dvije momčadi kojima sude, a kraj glavnog obično stoje njegovi pomoćnici, no Meler ih je gurnuo u stranu i zagrlio Ronalda i Modrića.

Taj će trenutak vjerojatno pamtiti cijeli život, a fotografiju s dvojicom velikana uokviriti i staviti iznad kreveta u spavaćoj sobi pokraj one s vlastite svadbe.

"Ovo izgleda kao da je Meler sam radio raspored fotografiranja", sprdaju ga korisnici na društvenim mrežama, ali ova šala vjerojatno nije daleko od istine.

 

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Dalić je okrenuo Martinezov broj usred noći u ključnom trenutku karijere i dobio informacije koje su mu promijenile život

Portugalski šef detektirao detalj koji je presudio: "Tad smo pokazali nadmoć protiv Hrvatske"

VIDEO O čemu su razgovarali Modrić i Ronaldo? Snimka je ubrzo postala viralna