Nogomet
Nogomet

Željko Vela postao 'Sabonis' u javljanju UŽIVO s Andrijom Jarkom

Reporteri Nove TV uživo su se javili iz Maksimira s posljednjim informacijama vezanim uz atmosferu uoči početka utakmice Dinama i Ajaxa...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Andrija Jarak i Željko Vela još su na Gerlandu, na utakmici Lyona i Dinama šaljivim javljanjem, pokazali da su vrlo dobar tim koji osim relevantnih informacija sa terena može i nasmijati gledatelje zabavnim pošalicama.

Da će tako biti i večeras tijekom utakmice Lige prvaka između Dinama i Ajaxa u Maksimiru, raspoloženi reporteri Nove TV pokazali su gostovanjem u Dnevniku Nove TV u kojem su prenijeli posljednje informacije uoči početka velikog maksimirskog spektakla, kojeg je UŽIVO prenosila Nova TV.

"Malo nas hladnoća 'pecka' po prsima, ali malo je toplije nego sinoć. Kolega Vela i ja smo razgovarali s Marićem i Bišćanom i oni kažu da je idealno vrijeme za jednu vrhunsku utakmicu," započeo je live Jarak, a odmah se nadovezao Vela.

"Baš to želi Dinamo, da se pomakne sa mrtve točke i da konačno osvoji bodove. Mi popravljamo nepreciznosti pa recimo ovaj kadar izgleda u ravnoteži, ako se ja pridignem na jednu stepenicu," uz smijeh je rekao Vela, a kolega Jarak našalio se upadicom kako je gospodin Sabonis malo narastao.

U nešto ozbiljnijem tonu, Jarak je ponovio kako se radi o velikom izazovu za obojicu trenera, ali i da se radi o velikom izazovu za Novu TV čijih će 26 kamera pratiti sve detalje dugo iščekivane utakmice.


 

Više o