Nogomet
Nogomet

VIDEO Raul: Tko još zabija 5 komada kod prvaka?

Nevjerojatna četvrtfinalna noć u Milanu...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Nogometaši Schalkea su priredili prvorazredno iznenađenje pobjedom kod Intera od čak 5-2.

U pravom smislu riječi su se time prošlogodišnji prvaci Europe osramotili u prvom četvrtfinalnom ogledu Lige prvaka. Jedan od pet Schalkeovih pogodaka je postigao i Raul. U pitanju je bio onaj treći za 3-2 vodstvo gostiju iz Gelsenkirchena, čime su kola domaće momčadi potpuno krenula nizbrdo.

>> VIDEO Kakav šok: Schalke osramotio Inter i utrpao mu pet komada!

''Bila je ovo perfektna izvedba. Odigrali smo stvarno fantastično, jer definitivno nije običaj da se u Ligi prvaka postigne pet pogodaka u gostima. I to Interu, branitelju naslova'', ponosno je nakon utakmice govorio iskusni španjolski as Raul.

Unatoč ogromnoj pobjedi Raul je pozvao na smirenje tenzija, jer...

''Nije lako izbaciti Inter i stoga moramo biti pametni na uzvratu. Imamo veliku prednost, ali i Bayern je imao prednost, istina manju, pa je na svom terenu pao od Intera. Još jednom ponavljam, večeras smo bili sjajni i odigrali jednu od onih savršenih utakmica, ali još ništa nije gotovo. Još se igra...''

Kapetan Intera Javier Zanetti (37) nije mogao vjerovati što se njegovoj momčadi dogodilo.

''Ne razumijem što nam se dogodilo. Ne mogu to objasniti čak ni sam sebi, kamoli vama'', rekao je Interov kapetan nakon susreta za Mediaset Premium.

''Dobro smo krenuli, ali onda smo zapali u crnu-rupu. Sada moramo ostati mirni, gledati prema naprijed i ponovo započeti s pozitivnim razmišljanjem. Moramo nastaviti dalje, razmišljati o Seriji A i onda otići u Njemačku i dati sve od sebe'', dodao je Zanetti.

Mnogi razočarani Interovi navijači San Siro su počeli napuštati puno prije posljednjeg sučevog zvižduka, posebice jer je "nerazzurrima" ovo drugi teški poraz u samo četiri dana (od Milana su u subotu poraženi 3-0), no najvjerniji ultrasi sa sjeverne tribine pjesmom su im poručili "Mi vas nikad nećemo napustiti".

Više o