Nogomet
Nogomet

VIDEO: Opet sudac optužen da je izbacio Chelsea!

Bivši engleski sudac Graham Poll, koji se 'proslavio' kažnjavajući Josipa Šimunića na SP 2006. godine trima žutim kartonima u istoj utakmici, u svojoj je kolumni u Daily Mailu za ispadanje Chelseaja u Ligi prvaka okrivio suca utakmice...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Podsjetimo da je Poll u dvoboju trećeg kola po skupinama Svjetskog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine, hrvatskog stopera Josipa Šimunića isključio tek nakon što mu je pokazao treći žuti karton u dvoboju Hrvatske i Australije.

Premda vrlo dobro zna kako se sucima greške mogu potkrasti, Poll se nije štedio opisujući utakmicu na Stamford Bridgeu na kojem je pogotkom Samuela Eto'a Inter potvrdio 2-1 iz prve utakmice i s ukupnih se 3-1 plasirao u četvrtfinale Lige prvaka.

'Wolfgang Stark odbio je pokazati dva jedanaesterca nakon prekršaja kojima su prethodili udarci iz kuta', piše Poll te objašnjava kako suci ponekad i ne mogu sve vidjeti, ali i da su sporne situacije bile očite, a da ih je nepokriveni sudac jasno mogao vidjeti.

'Neiskusni Norvežanin (Tom Henning Øvrebø, op.a.) ispratio je Chelsea prošle sezone iz Lige prvaka, ove je to bila njemačka nesposobnost', zaključuje Poll.