Nogomet
Nogomet

UEFA kaznila Wengera s još dvije utakmice

Menadžer Arsenala Arsene Wenger kažnjen je s dodatne dvije utakmice promatranja "topnika" s tribina nakon što je UEFA donijela odluku da je prekršio suspenziju u utakmici Lige prvaka protiv Udinesea...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

"UEFA-ino kontrolno i disciplinsko tijelo suspendiralo je menadžera Arsena Wengera na dvije utakmice nevođenja momčadi. Odluka je donesena na temelju Wengerova nepoštivanja suspenzije prošloga tjedna u utakmici play-offa Lige prvaka protiv Udinesea. U skladu s time Wenger je suspendiran za utakmicu protiv Udinesea u Italiji i iduću utakmicu u UEFA-inom natjecanju koju će njegova momčad igrati. Također, Arsenal je kažnjen s 10.000 eura zbog neprikladnog ponašanja njegovih službenih osoba. Žalba na ovu presudu može se podnijeti u roku 72 sata", stoji u pripćenju UEFA-e.

Wenger je prvotnu suspenziju zaradio prošle sezone nakon utakmica protiv Barcelone kada je uslijed poraza kritizirao suce.

Prošloga je tjedna, gledajući susret Arsenala i Udinesea s tribina, davao upute treneru prve momčadi Bori Primorcu koji ih je nakon toga proslijedio Wengerovu prvom asistentu Patu Riceu, koji je umjesto Francuza zauzeo mjesto na klupi "topnika".
 

Više o