Nogomet
Nogomet

UŽIVO od 20.40: Kranjčar i Ćorluka od prve minute za Tottenham

Odlučujuće kolo Lige prvaka u izravnom prijenosu…

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Pokretač većine akcija Tottenhamove nogometne momčadi, hrvatski reprezentativni veznjak Luka Modrić, najavio je ogled svoje momčadi protiv Twentea u Ligi prvaka. Riječ je o gostujućoj utakmici Spursa u posljednjem, šestom kolu skupine A prestižnog klupskog nogometnog natjecanja.

>> Ekskluzivno na GOL.hr-u: Kranjčar i Modrić napokon od prve minute?

Trenutačno je engleska momčad i vodeća u grupi, bodovno (10) izjednačena s aktualnim prvakom Europe Interom i zajedno s talijanskim predstavnikom sigurna u sljedećoj fazi natjecanja. No, otvoren je lov na vodeće mjesto u skupini. Oba lidera grupe u posljednjim će utakmicama gostovati, milanski klub u Bremenu kod Werdera, a londonski u Enschedeu.

'Moramo pokušati i pobijediti Twente jer prvo mjesto u skupini nosi i potencijalni bolji ždrijeb. Znamo da neće biti lako, ali valja probati', najavljuje utakmicu u Enschedeu Modrić.

'Mnogo nas prvi puta igra u Ligi prvaka i iskustvo je sjajno. Igramo izvrstan nogomet, svi nas vole gledati jer igramo na način da pokušavamo zabiti više od naših suparnika. Svi u tome uživaju.'

'Izlazimo na teren puni samopouzdanja, velike vjere u sebe što je, mislim, i razlog zbog čega nam ide tako dobro u ovom trenutku', zaključio je hrvatski veznjak.

 

 

 

Redknapp želi odmoriti Modrića

Treba reći i kako bi nakon 2.5 mjeseca pauze Vedran Ćorluka napokon trebao zaigrati u dresu Tottenhama.

Po pisanju engleskih medija na dan utakmice gostovanje u Nizozemskoj menadžeru Harryju Redknappu prvenstveno znači želju da izbjegne bilo kakve ozljede ključnih igrača uoči najtežega, blagdanskog dijela sezone u Premiershipu, te derbija 17. kola protiv Chelseaja na White Hart Laneu sljedeće nedjelje.

Stoga će, kako najavljuje Telegraph, Redknapp možda ipak odlučiti odmoriti Luku Modrića uvođenjem Jermainea Jenasa ili Davida Bentleyja.

Također će odmoriti i Škota na desnom beku Alana Huttona, umjesto kojeg bi, navodi isti list, trebao zaigrati Vedran Ćorluka. Bit će to hrvatskom reprezentativcu prvi nastup za Tottenham nakon 25. rujna i šestoga premierligaškog kola, u kojem su Spursi poraženi kod gradskog rivala West Hama 1-0.

Utakmicu Twente – Tottenham večeras od 20.40 gledajte UŽIVO na GOL.hr, kao i prijenos iz Manchestera gdje domaći United igra protiv Valencije. Tu utakmicu možete gledati i na Novoj TV.

Više o