Nogomet
Nogomet

Pogledajte opet: Je li Leko trebao dobiti drugi žuti zbog starta nad Ronaldom?

Među članovima Real Madrida se nakon pobjede protiv Dinama miješalo zadovoljstvo zbog tri boda, ali i ljutnja zbog, prema njihovom mišljenju, lošeg suđenja Norvežanina Sveina Oddvara Moena...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Svi su redom uvjereni da je Jerko Leko u drugom poluvremenu trebao dobiti drugi žuti karton nakon što je pogodio Cristiana Ronalda u gležanj, ali i nakon žestokog ulaza u Coentraa. Istog su mišljenja i španjolski mediji nastrojeni Realu.

Isključen je, pak, podsjećamo, Marcelo koji je u 73. minuti dobio drugi žuti karton zbog simuliranja.

''Bila je ovo teška utakmica, ali uspjeli smo pobijediti i ubilježiti lijepi start s tri boda u gostima. Nije mi, ipak, jasno kako nam je sudac isključio Marcela, a Leki je progledao kroz prste nakon vrlo grubog starta. Cristianov gležanj izgleda vrlo loše'', prenosi AS izjavu francuskog napadača Karima Benzeme.

U sličnom je tonu pričao i strijelac jedinog pogotka Angel di Maria.

''Najvažnija je stvar bila doći do pobjede i to nam je uspjelo. Suđenje nije bilo dobro, Dinamo je također trebao ostati s igračem manje'', poručio je Argentinac, a zatim pogledao u budućnost:

''Mogla bi ovo biti sezona desetog Realovog naslova europskog prvaka, ali i mnogo više od toga. Barcelona je jednako dobra kao i prošle sezone, ali ne razmišljamo o njoj. Moramo ostati mirni i nastaviti igrati kao dosada.''

Realov tragičar bio je Marcelo. Španjolski mediji prenose njeguv ljutnju:

''Nisam se bacio'', ekao je Marcelo za drugi žuti karton kojeg je zaradio zbog simulacije.

''Sudac je bio užas, ali navikli smo već da nam tako sude.''

Više o