Nogomet
Nogomet

Arsenal plijeni optimizmom, Allegri skeptičan!

Trener talijanskog nogometnog prvaka Milana, Massimiliano Allegri, smatra da će njegova momčad morati odigrati najbolje dvije utakmice sezone ako želi proći pored Arsenala u osmini finala Lige prvaka...

gol expired (Foto:DNEVNIK.hr)

Milan je natjecanje u grupi H završio na drugom mjestu, odmah iza aktualnog prvaka Barcelone, što je značilo da će u ždrijebu dobiti "težeg" protivnika s obzirom da ga se ždrijebalo samo s pobjednicima skupina. Allegri smatra da su dobili možda i najtežeg protivnika od svih.

"Arsenal je jako težak protivnik. To je momčad koja ima sve potrebno da ode do kraja u ovom natjecanju. Morat ćemo biti na vrhuncu forme u velječi. Arsenal je klub naše kvalitete", rekao je Talijan nakon izvlačenja.

Ni s druge strane nisu bili prezadovoljni ždrijebom osmine finala. Tajnik londonskog kluba David Miles rekao je da su mogli izvući i "slabijeg" protivnika, ali i da s velikim optimizmom ulaze u ovaj dvoboj.

"Rekao bih da će to biti najbolji susret osmine finala Lige prvaka. Bit će to dvije fantastične utakmice", rekao je Miles pa nastavio:

"Ali, da budem iskren, možda smo mogli i bolje proći. No, ako se sjetimo utakmice iz 2008. godine, kada smo na San Siru slavili s 2-0, nemamo razloga za preveliku brigu. Veselimo se utakmicama", zaključio je tajnik 'Topnika'.

Više o